5 filmer vi gleder oss til...

... på grunn av traileren!

 

I serien filmer vi gleder oss til på grunn av traileren har vi nå funnet fem nye godbiter som kommer på kino i tiden fremover.

 

Hva er det som gjør en trailer god? Det kan være så mangt, men helst skal den skille seg litt fra den typiske traileroppbyggingen og ikke røpe for mye av handlingen, men likevel lette nok på sløret og legge an en stemning slik at vi dras inn i universet og blir sultne på mer. Viktigst av alt: man må sitte igjen med følelsen av at dette er en film man ikke kan gå glipp av.

 

Sjekk ut disse fem trailerne:

 1. Robocop

  Robocop

  Premiere: 21. februar

  En remake av Robocop? Er det nødvendig? Kanskje ikke, men filmen er uansett på vei, og den ser kul ut! Vi ser at teknologien som er så viktig i historien har gjort noen hopp siden 1987, og filmen er godt castet med Joel Kinnaman, Gary Oldman, Abbie Cornish, Micheal Keaton og Samuel L. Jackson.

 2. Colin Farrell - Winter's Tale

  Winter's tale

  Premiere: 21. februar

  Det er moro å se Jessica Brown Findlay fra Downton Abbey i en ny rolle. Her er det imidlertid tvisten som kommer 1.20 min ut i traileren som pirrer nysgjerrigheten. Akkompagnert av musikken til Hans Zimmer kan dette se ut til å bli et flott vintereventyr!

 3. Ellen Dorrit Petersen i Blind

  Blind

  Premiere: 28. februar

  Traileren har en vakker, Terrence Malick-aktig åpning. Vi møter Ellen Dorrit Petersen, som ser dukkeaktig ut med bleket hår og øyebryn. Nysgjerrighet, usikkerhet, søken og fortvilelse preger denne traileren, og vi er spente på å se hele filmen!

 4. John Turturro i Fading Gigolo

  Fading gigolo

  Premiere: 25. april

  Woody Allen er tilbake i en hovedrolle! Som en pimp? Ja, hvorfor ikke? Traileren er fnisbar og gir oss kjente fjes som John Turturro, Sharon Stone og Sofia Vergara. "I'm your ho!"

 5. Interstellar

  Interstellar

  Premiere: I løpet av november

  Dette er en virkelig god teaser. Vi skjønner ikke mye av hva denne filmen kommer til å handle, men vi får veldig lyst til å se den!