Quentin Tarantino spiller også selv en liten rolle i Django Unchained

Illsint Tarantino avlyser neste film

Den planlagte westernfilmen fra Quentin Tarantino får trolig ikke se dagens lys.

Forrige uke meldte Hollywood Reporter at stjerneregissøren var klar for innspillingsstart allerede til sommeren. "The Hateful Eight", en western-film, skulle etter sigende ikke ha landet hovedrollene enda, men flere av Tarantinos favorittskuespillere skal ha mottatt manus.

Bakgrunn: Tarantino nærmer seg innspilling

Nettopp manuset er nå problemet. Etter å ha gitt det til en produsent og et knippe skuespillere, deriblant Tim Roth, Bruce Dern og Michael Madsen, har det kommet på avveie.

Tim Roth
Tim Roth

Quentin Tarantino selv uttaler at han føler seg sikker på at Roth ikke har gitt manuset videre, men at en av de to andre trolig har latt agenten sin få en kopi.

Deretter skal det ha spredd seg for alle vinder.

- Jeg vet ikke hvordan disse jævla agentene jobber, men jeg kommer ikke til å lage denne filmen nå. Jeg kommer til å publisere manuset, og det er det. Jeg har gitt det til seks mennesker, og hvis jeg ikke kan stole på dem mister jeg helt lysten til å lage filmen. Jeg er ferdig og kommer til å gjøre noe annet. Det er mer der det kom fra.

Det uttaler den provoserte regissøren til Deadline.

Nå vil han altså ikke lage film av "The Hateful Eight" likevel. ..

Christoph Waltz og Jamie Foxx i Django Unchained

Samme skjebne som Django Unchained

Lekkasjer er ikke noe nytt i Hollywood, og også Tarantinos forrige western var på avveie. Lang tid i forkant av premieren på "Django Unchained" kunne bransje og fans fråtse i historien. Regissøren uttaler at han setter pris på at folk ønsker å lese det, men at forskjellen ligger i at han denne gangen valgte å kun gi det til seks personer.

Vi krysser fingrene for at Tarantino endrer mening når saken har roet seg og at vi får se mer western fra stjerneregissøren likevel!

Kilde: Filtermagasin