Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street

Endeløs underholdning fra Scorsese og DiCaprio

The Wolf of Wall Street innfrir på de fleste områder.

Det er endelig duket for premiere på Martin Scorseses Oscar-nominerte krimkomedie "The Wolf of Wall Street," en kombinasjon av storslagen underholdning og fortellingen om grådighetens bakside.

Kombinasjonen DiCaprio og Scorsese byr på storslagen underholdning som får filmens tre timer lange spilletid til å passere på et blunk!

Se også: Bildeserie fra filmen

Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street
Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street

Penger, makt og damer

"The Wolf of Wall Street" er basert på livshistorien til den tidligere aksjemegleren Jordan Belfort, en ærlig mann som ankom New York og Wall Street med ambisjoner om å gjøre det stort i aksjemarkedet. Kort tid senere skapte Belfort overskrifter med sine ville fester, sitt enorme inntak av alkohol og narkotika og ikke minst eventyrlige, skjønt illegale, inntektsmetoder. Men kan ignorering av konsekvenser fra en ellevill livsstil vare evig?

Les også: Toppliste: det beste fra Martin Scorsese

The Wolf of Wall Street
The Wolf of Wall Street

DiCaprio i Oscar-form

Det er Leonardo DiCaprio som spillerhovedrollen i filmen, og med sin fantastiske tolkning av Belfort samt enestående skuespillerevner er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor han ble nominert til Oscar for beste mannlige skuespiller for sin innsats. DiCaprio leverer prestasjoner helt til yttergrensene, for så å levere enda litt til. Det samme gjelder hans kollega Jonah Hill som spiller rollen som den eksentriske Danny Azoff, for ikke å nevne Margot Robbie som allerede har etablert seg som Hollywoods nye sex-symbol.

Margot Robbie i The Wolf of Wall Street
Margot Robbie i The Wolf of Wall Street

Filmen har mottatt fem Oscar-nominasjoner totalt, blant annet for beste film og beste regissør, og tilbakemeldingene fra norske filmkritikere har så langt vært gode. Da gjenstår det bare å se om det norske publikummet lar seg underholde like mye som oss i redaksjonen!

"The Wolf of Wall Street" har premiere i dag, fredag 31. januar på kinoer landet over.