Will Ferrell

De morsomste filmene med Will Ferrell

Will Ferrell er en av filmverdenens mest kjente moromenn!

Det er mange å ta av, men her er våre Will Ferrell-favoritter:

 1. Will Ferrell og Jon Heder i Blades of Glory

  Blades of Glory (2007)

  Will Ferrell som kunstskøyteløper? Joda. I "Blades of Glory" spiller han den maskuline, nærmest rockestjerneaktige skøyteløperen Chazz Michael Michaels som etterlater seg issprut og hylende kvinnelige fans i sitt kjølvann.

  Den eneste konkurrenten som kan matche Michaels fulltreffere (på isen altså) er den målrettede barnestjernen Jimmy MacElroy (Spilt av Jon Heder, bedre kjent her til lands som Napoleon Dynamite.) Men skjebnens ironi gjør at de må samarbeide, noe som fører til en hysterisk komedie i kjent Ferrell-stil.

 2. Will Ferrell og John C. Reilly i Step Brothers

  Step Brothers (2008)

  Brennan, spilt av Ferrell, og Dale (John C. Reilly), er to middelaldrende, bortskjemte menn som blir tvunget til å bo sammen når foreldrene deres gifter seg. Når de motvillige stebrødrenes umodne oppførsel overfor TV-tider og personlige eiendeler begynner å slite på foreldrenes ekteskap er det duket for en film som holder latteren gående!

 3. Will Ferrell og Christina Applegate i Anchorman (2004)

  Anchorman (2004)

  Ingen liste over Will Ferrell-filmer er komplett uten "Anchorman." Ron Burgundy er den mannsjåvinistiske nyhetsankeren som jobber på en liten TV-stasjon i San Diego på slutten av 70-tallet, og han er kongen på arbeidsplassen frem til ... akk og ve... en kvinne får jobben som reporter og begir seg inn på Rons territorium.

  Dette er en herlig komedie med Will Ferrell og Christina Applegate som får magemusklene til å verke av latter, og filmen er opphavet til flere populære one-liners, som for eksempel "60 percent of the time, it works every time."

 4. Will Ferrell i A Night at the Roxbury

  En kveld på The Roxbury (1998)

  Ace of Base, Haddaway, Faithless. Er det én film som omfavner 90-tallets Eurodance-sjanger, så er det denne hysteriske komedien. Filmen handler om Butabi-brødrene som har innsett at det er mer til livet enn å jobbe i farens silkeblomst-butikk. Målet deres er å bli Los Angeles' utelivskonger.

  "En kveld på Roxbury" byr på nostalgisk deilig dansegulvmusikk for de av oss som frekventerte utestedene på 90-tallet samt Ferrell-induserte latterbølger.

 5. Will Ferrell i Casa de mi Padre

  Casa de mi Padre (2012)

  Denne filmen er en parodi på det ofte dramatiske og oversensuelle meksikanske hacienda-livet, og det hele er gjort så hysterisk morsomt at filmen fortjener en plass blant våre Ferrell-favoritter.

  Armando Alvarez (Ferrell) har bodd og jobbet på sin fars ranch i Mexico hele sitt liv, men ranchen får økonomiske problemer. Det som følger er en herlig komedie om familiebånd, kjærlighet og krig mot narkobaroner.

 6. Will Ferrell i Elf

  Elf (2003)

  En julaften for lenge siden krøp et lite barn opp i sekken til Julenissen da han besøkte et barnehjem. Uten at julenissen oppdaget det, ble barnet med tilbake til Nordpolen. Når de så oppdager barnet, blir han tatt vare på av en av Julenissens beste hjelpere og oppfostret som alv. Men etterhvert bestemmer alven seg for å reise tilbake til New York for å finne sin familie.

 7. Will Ferrell i Semi-Pro

  Semi-Pro (2008)

  Filmen, som er satt til 70-tallet, handler om basketballstjernen Jackie Moon som kanskje ikke er så god som han selv skal ha det til. Når NBA bestemmer seg for å kutte ned på antall lag må Jackie vise at han har det som trengs for å beholde karrieren sin. Av grunner bare Will Ferrell forstår innebærer dette blant annet å gå i bryteringen med en grizzly-bjørn.

 8. Will Ferrell som onde Mugatu i Zoolander (2001)

  Zoolander (2001)

  "Jeg er ganske sikker på at det er mer ved livet enn å være skikkelig, utrolig dødspen, og jeg har planer om å finne ut hva det er."

  Hvem passer best til å spille en ultraeksentrisk mannlig designer med bissevov i vesken? Will Ferrell, selvfølgelig. I Zoolander leverer han herlige prestasjoner gjennom sin rollefigur Mugatu som får tårene til å trille og skuldrene til å riste.

 9. Will Ferrell i Studietiden

  Studietiden (Old School, 2003)

  Tenk deg at dine beste venner fra studietiden i voksen alder bestemmer seg for å danne et brorskap lignende det man hadde på universitetet. Tenk deg så at Will Ferrell med all sin galskap er en av disse vennene, og du har handlingen til "Studietiden" klar foran deg. De er kanskje ikke 18 år gamle college-elever lenger, men de har ikke glemt hva det innebærer å feste like utagerende av den grunn!

 10. Will Ferrell i Talladega Nights

  Talladega Nights (2006)

  Den raskeste mannen på fire hjul, Ricky Bobby, er en av de største NASCAR-førerne gjennom tidene. Ricky, en stor, hårete og amerikansk vinnermaskin, har alt det en dustete våghals kan ønske: et luksuriøst hus, en sexy kone (spilt av Leslie Bibb) og all den fast-fooden han kan spise. Men få gode ting kan vare evig!