All.I.Can.

De beste ski- og brettfilmene

Det er laget mange filmmesterverk om snowboard og skikjøring.

 

Vi har samlet en oversikt over noen av de mest halsbrekkende og adrenalinfylte, samt visuelt enestående ski- og brettfilmene!

 1. Supervention

  Supervention

  Supervention er en dokumentarfilm om moderne ski- og snowboardkjøring. Selskapet bak filmen har tidligere vunnet en rekke priser innenfor sjangeren og vi møter fantastiske kjørere som vanligvis ikke er med på film, som Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen.

 2. That's it, that's all

  That's It, That's All

  Dette er en skikkelig snøfilm dedikert til at som har med snowboard å gjøre. Travis Rice og drømmelaget hans setter ut på leting etter adrenalin, nye triks, nye områder og de serverer et helt nytt perspektiv på sporten. That's it. That's all.

 3. The Art of Flight

  The Art of Flight 3D

  Dette er oppfølgeren til "That's It, That's All" og er Travis Rice sin enestående dokumentarfilm som redefinerer hva som er mulig å få til i fjellene. Bli med på en fantastisk visuell reise som tar for seg ekstreme høyder og nye triks samt komplikasjoner fra snøskred og ulykker.

 4. The Way I See It

  The Way I See It

  Dette er en heftig og adrenalinfylt skifilm fra 2010 som tar deg høyt opp i helikoptre, stupende ned fjellsider og flyktende fra snøskred. Powder Magazine kalte den "Årets film" på grunn av atletene som gjør hva de gjør best i fjell verden over; fartsfylte utforkjøringer og enestående triks.

 5. All.I.Can.

  All.I.Can.

  Denne filmen er intet annet enn et visuelt mesterverk. Selskapet Sherpa Cinema har levert en enestående film som fusjonerer lidenskapen for skisport og utforskelse av fjellområder med mulighetene menneskeheten har for å bevare økosystemene.

 6. Side By Side

  Side By Side

  Få bakoversveis av grensesprengende urban skikjøring. "Side By Side" inneholder halsbrekkende hopp og storveis 'mountain skiing' på unike steder i Norge, Alaska og British Columbia. Dette er profesjonell fotografering, originalt lydspor og storslagene landskap som gir en sjelden filmopplevelse.

 7. Into The Mind

  Into the Mind

  Dette er historien om å møte sin ultimate utfordring ansikt til ansikt. "Into The Mind" handler om motet som må til og utholdenheten som trengs for å nå sine mål, og det trengs både mental og fysisk styrke for å nå toppen. Dette er nok en film fra Sherpas Cinema som byr på enestående fotografering og en fantastisk fortellerevne.

 8. Horgasm: A Love Story

  Horgasm: A Love Story

  Dette er en film fra norske Torstein Horgmo, en helt rå idrettsutøver som har vunnet flere X Games-gullmedaljer og som står bak den første "triple cork" noensinne. Filmen er produsert på en måte som gjør den til delvis dokumentar og delvis tullefilm, og den byr på enestående skisportsunderholdning.

 9. Attack of La Niña

  Attack of La Niña

  Det var ekstreme vinterforhold forårsaket av værfenomentet La Niña som ga enestående vinterforhold disse gutta kunne bruke til sin fordel. "Attack of La Niña" byr på de høyeste fallene, raskeste utforkjøringene og adrenalin man kan føle på gjennom TV-skjermen.

 10. The Crash Reel

  The Crash Reel

  Dette en en sterk dokumentar som debuterte på Sundance-festivalen i 2013. Filmen er en følelsesladet skildring av livet til Keving Pearce, en særdeles dyktig snowboard-kjører som etter et stygt fall ender opp med en hjerneskade. "The Crash Reel" tar for seg tiden rett etter fallet og Pearces utfordrende vei tilbake til livet, og skibakken.

 11. Valhalla

  Valhalla

  "Valhalla" handler om en mann som er på en søken etter sin ungdomstids frihetsfølelse. Reiseveien tar han til fjellene og den rå, utemmede naturen som for mange er selve definisjonen på frihet. Med prisvinnende fotografering, fantastiske landskap, en spennende livsshistorie og frihetsscener uten like er dette en must-see for alle skisportentusiaster.

 12. First Descent

  First Descent

  Dette er ekstremsport! Fem av verdens beste snowboardere, inkludert norske Terje Håkonsen, blir tatt med til høyfjellene i Alaska. First Descent forteller historien til det lille undergrunnsfenomenet som vokste seg til å bli en av verdens ledende sportsgrener. Filmen fortelles og blir sett gjennom øynene til en gjeng snowboardere som var med på å gjøre snowboard til det sporten er i dag.

 13. Being There

  Being There

  Bli med på ekstreme eventyr i Lofoten sammen med alpinesset Aksel Lund Svindal og frikjøringsverdensmester Henrik Windstedt. Opplev også det eksotiske pudderparadiset Japan. Mist pusten mens noen av de beste frikjørerne i verden suser gjennom puddersnøen, sett gjennom de beste HD-kameraene på markedet. I tillegg til de heftige, actionfylte offpist-scenene i slående natur får du dessuten bli med bakom selve produksjonen.