Elvis Presley

Forhandler om Elvis-film

Filmskaperen Baz Luhrmann, som sist laget "Den store Gatsby" på nytt, meldes å være i forhandlinger om å gjøre en biografisk kinofilm om Elvis Presley.

Det hevder filmnettstedet The Wrap, som også skriver at manuskriptet er skrevet av Kelly Marcel, som skrev «Saving Mr. Banks» og som også har bearbeidet E.L. James-boken «Fifty Shades of Grey» for film.

Det skal være snakk om et originalmanus, som ikke er basert på eksisterende materiale. Dermed er det ukjent hvilken del av Elvis' mangfoldige liv man vil fokusere på.

Baz Luhrmann
Baz Luhrmann

Og ikke nok med det: Filmselskapet Warner Bros. som skal angivelig også ha sikret seg rettighetene til hele Elvis-katalogen, melder The Wrap videre.

Warner Bros. nekter å kommentere saken. Men ifølge filmnettstedets kilder skal både filmstudio og produsenter ha «samtalt» med Luhrmann i flere uker.

Dermed blir det ifølge Cinema rene Elvis-bølgen i Hollywood fremover: Allerede venter prosjektet «Growing Up Graceland», som foreløpig ikke har fått regissør, og «Last Train To Memphis», som Kevin McDonald skal regissere for Fox.