Ridley Scott og Noomi Rapace under innspillingen av Prometheus

Mer sci-fi fra Ridley Scott

Alien-regissøren teamer muligens opp med Matt Damon i "The Martian."

Det ble nylig kjent at regissør Ridley Scott, kjent fra "Alien" og "Prometheus" vurderer å ta regien av "The Martian," en sci-fi-thriller som finner sted på planeten Mars. Skuespiller Matt Damon har allerede meldt sin interesse for prosjektet, og det ventes at han vil spille hovedrollen i den kommende filmen.

Matt Damon i sci-fi thrilleren "Elysium."
Matt Damon i sci-fi thrilleren "Elysium."

Damon har god erfaring med sjangeren etter sin innsats i "Elysium," og det er ikke utenkelig at han vil passe godt inn i historien som beskrives på følgende måte av forfatteren Andy Weir:

"For seks dager siden ble astronaut Mark Watney en av de første menneskene til å sette fot på Mars. Nå er han sikker på at han vil bli den første til å dø der."

Fra "Prometheus." Er det noe Ridley Scott kan, så er det romfilmer!

"Etter at en støvstorm nesten tar livet av ham tror teamet hans at han omkom, og Mark finner seg selv alene, uten mulighet til å gi signal til Jorden om at han ennå er i live. Men selv om han kunne fått ordet ut, spørs det om ikke forsyningene hans vil bli brukt opp før en redning er mulig."

Michael Fassbender og Ridley Scott på settet til "Prometheus."

Om Ridley Scott tar regien er ennå ikke 100% bekreftet, men med mannens imponerende erfaring innenfor sjangeren skal ikke publikum se bort i fra at en ny romthriller signert regissøren blir å se på kino i fremtiden.