Postmann Pat

Sommerens familiefilmer

Søte katter, drager og Postmann Pat!

 

Her er barne- og familiefilmene som kommer til kinolerretet sommeren 2014.

 

Besøk også vår temaside

 

Med forbehold om datoendringer.

 1. Kule kryp

  Premiere: 6. juni

  I en av skogens stilleste kroker, i restene etter en piknik, utkjempes en hensynsløs krig mellom rivaliserende maurkolonier. De vil alle ha det samme: Kontrollen over en boks gjenglemte sukkerbiter!

 2. Antboy

  Premiere: 13. juni

  Tolv år gamle Pelle Nøhrmann er en helt vanlig gutt. Pelle synes at han er altfor vanlig. Men så blir han bitt av en maur og får utrolig nok maurens krefter. Ved hjelp av sin venn William blir han en ekte superhelt; Antboy. Men det er ikke lett å være en liten superhelt i det altfor rolige Danmark. Heldigvis dukker det opp en ekte superskurk; Loppen. Og Antboy tar opp kampen.

 3. Torden & Magi

  Premiere: 20. juni

  Den hjemløse kattungen Torden flytter inn hos den pensjonerte magikeren Laurits i et herskapshus fylt til randen med snakkende dyr og et imponerende utvalg magiske leker og roboter.

 4. Dragetreneren 2

  Premiere: 4. juli

  Den andre filmen i "Dragetreneren"- trilogien
  tar oss tilbake til Hikken og Tannlaus' utrolige verden fem år etter de to hadde suksess med å forene drager og vikinger på Borkøy.

  Mens alle de andrehar det travelt med å utfordre hverandre i drace-race (øyens nye favorittsport), drar det uadskillige radarparet ut på lange flyturer og utforsker spennende nye verdener. Da de på et av sine eventyr oppdager en hemmelig ishule som huser hundrevis av ville drager og en mystisk Dragerytter, ender de midt i en kamp om å opprettholde freden.

  Les også: Alexander Rybak avslutter "Dragetreneren 2"!

 5. Postmann Pat blir kjendis

  Premiere: 1. august 2014

  Her kommer en hel animasjonsfilm for det store lerretet med den kjente og kjære barnefiguren Postmann Pat, hans bil og hans svarte og hvite katt. Regien er ved Mike Disa, som regisserte "Sannheten om Rødhette" i 2011.