Stellan Skarsgard i The Avengers

Stellan Skarsgård bekreftet til "The Avengers: Age of Ultron"

Den svenske filmstjernen returnerer til Marvel-universet neste år.

I dag ble det bekreftet at den svenske storskuespilleren Stellan Skarsgård vil få en rolle i den kommende superheltfilmen "The Avengers: Age of Ultron" som kommer på kino i 2015. Stellan spilte i den forrige Avengers-filmen og var også delaktig i begge "Thor" -filmene.

Naken

Skuespilleren kunne nylig fortelle CBM at det ikke er utenkelig at han må stille med ny nakenscene, noe som var tilfelle i "Thor: The Dark World."

- Jepp, rollekarakteren min er naken igjen. De (produksjonsselskapet, red. anm.) ringte agenten min og spurte "tror du Stellan har noe imot å være naken?" Agenten min bare lo høyt og sa "han kommer nok til å insistere på det!"

Stellan Skarsgard som Selvig i The Avengers

Hemmelighetsfull

Stellan ble siden spurt om han kunne røpe noe av handlingen i "Age of Ultron," og selv om han ikke kunne si mye ga tilbakemeldingen en grei indikasjon på hva rollefiguren hans vil bidra med:

- Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si, men vanligvis pleier de å hente meg inn når noe trenger å forklares. Og det er mange forklaringer som må til når det kommer til det universet der.

Samuel L. Jackson og Stellan Skarsgard i The Avengers

Stellan er som vanlig i godt selskap og vil dele tiden på lerretet med blant andre Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, James Spader, Cobie Smulders, Thomas Kretschmann og Paul Bettany.

"The Avengers: Age of Ultron" har norgespremiere 1. mai neste år.