Halvor Schultz, Louis Williams, Håvard Jackwitz, Ole Nicolai Jørgensen - Beatles

Bli kjent med Beatles-gutta!

Se karakterplakatene og les om skuespillerne.

En av Norges mest leste romaner er blitt film. Fredag 29. august er "Beatles" premiereklar, og det med fire nykommere i hovedrollene.

De kjente karakterene fra Lars Saabye Christensens roman blir levendegjort av Louis Williams, Ole Nicolai Jørgensen, Halvor Tangen Schultz og Håvard Jackwitz, og her skal vi bli litt bedre kjent med dem.

Du kan se flere bilder fra filmen her

Karakterplakat Beatles: Kim

Kim

Kim Karlsen spilles av Louis Williams. Louis er født i 1998 og kommer fra Nesodden. Han er veldig interessert i film og skuespill, og på fritiden lager han kortfilmer sammen med venner og er del av Oslo musikk- og kulturskoles teatergruppe.

Liker du gitaren til Kim? Her kan du vinne den!

Karakterplakat Beatles: Gunnar

Gunnar

Gunnar spilles av Ole Nicolai Jørgensen. Ole Nicolai er født i 1998 og kommer fra Oslo. Han er stor fan av "Ringenes Herre", og hører gjerne på John Lennons musikk. Han har tidligere spilt ishockey for Manglerud Star, men er nå å finne på fotballbanen.

Karakterplakat Beatles: Ola

Ola

Ola spilles av Halvor Tangen Schultz. Halvor er født i 1999 og kommer fra Kolsås. Han er aktiv i Sandvika Barne- og ungdomsteater og har spilt klarinett i korps. Etter innspillingen av "Beatles" har han hatt en liten rolle i TV-serien "Okkupert".

Karakterplakat Beatles: Seb

Seb

Seb spilles av Håvard Jackwitz. Håvard er født i 1997, og kommer fra Vøyenenga i Bærum. Han går på dramalinja på Rud videregående skole, og er aktiv i Sandvika Barne- og ungdomsteater sammen med Halvor Tangen Schultz. På fritiden spiller han i bander Planet Octopus sammen med venner. Håvards favorittbok er selvsagt Beatles av Lars Saabye Christensen.

Les mer om filmen, se bilder og trailere her.