The Penguins of Madagascar

Høstens familiefilmer på kino

Gled deg til en hest på balkongen, Tingeling og Madagaskarpingvinene!

 

Med forbehold om endring i premieredatoer.

 1. Fly 2: Brann og Redning

  Premiere: 29. august

  Når det verdensberømte "racer"-flyet Dusty får vite at motoren hans er skadet, og han muligens aldri kan konkurrere igjen, må han skifte gir og blir kastet inn i brannvesenets rednings- og slukningstjeneste.

 2. Gubben og Katten -Masekråker og bestevenner

  Premiere: 5. september

  Gubben bor i et lite, rødt hus og tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate sine kyllinger. Egentlig har han alt han trenger, men iblant kan han føle seg litt alene.

  Derfor blir lykken stor når hans snille nabo kommer innom med en presang - en liten morsom katt. Enda morsommere blir det når katten begynner å snakke, og et stort vennskap mellom Gubben og katten begynner å vise seg.

 3. Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

  Premiere: 26. september

  Vi følger foreldreløse Pinky på en spennende reise fra Abra Havn til det legendariske kongeriket Lama Rama, der han møter den lattermilde Kong Rufus og hans skumle bror Prins Badal. På veien må Kaptein Sabeltann og hans menn bekjempe den pill råtne vikingpiraten Bjørn Barsk og hans båttyver.

  Med heltemodig innsats fra mannskapet, Pinky og Ravn opplever våre sjørøvere et eventyr de sent vil glemme! Men vil Kaptein Sabeltann finne skatten, og finner Pinky svaret på hvem som er hans pappa?

 4. Kråkeungen

  Premiere: 10. oktober

  En dag finner ti år gamle Jojo en kråkeunge som er forlatt av moren sin. Jojo vet hvordan det føles. Han bor alene med faren sin fordi moren er countrysanger på turné i USA. Jojo bestemmer seg for å ta med fugleungen hjem. Han må gjemme den for faren, som absolutt ikke vil ha kjæle- dyr i huset - og som ofte blir veldig sint.

  Moren har snart bursdag, og Jojo vil feire henne. Faren synes ikke det er noe vits å feire en som ikke er der. Kanskje den hemmelige fugleungen kan hjelpe Jojo og faren å bli bedre venner?

 5. Operasjon Arktis

  Premiere: 17. oktober

  Vinterstormen raser over Svalbard og drivisen kapsler inn Halvmåneøya. Midt i dette isødet står tre barn: 13- årige Julia og hennes to småsøsken, tvillingene Ida og Sindre på 8 år. Helt alene. De er havnet der ved en skjebnesvanger feil. Ingen vet at de er der. De vet ikke engang selv hvor de er. Og på det norske fastlandet leter foredre og politi desperat etter barna, uvitende om at det bokstavelig talt er et hav imellom dem.

 6. Bokstrollene

  Premiere: 7. november

  Animasjonsfilmen er basert på barneboken Here Be Monsters av Alan Snow. Vi møter en foreldreløs liten gutt som vokser opp i undergrunnen blant bokstroll og andre merkelige skapninger.

  De engelske stemmene består blant annet av Simon Pegg, Ben Kingsley, Elle Fanning, Toni Collette, Nick Frost og Jared Harris.

 7. Karsten og Petras vidunderlige jul

  Premiere: 7. november

  Her kommer den tredje barnefilmen på kino om de to bestevennene Karsten og Petra, basert på Tor Åge Bringsværds populære bøker.

  Denne gangen skal våre venner feire jul, noe begge gleder seg til!

 8. Fortellingen om Prinsesse Kaguya

  Premiere: 28. november

  Okina er en gammel bonde som en dag finner en jente på størrelse med en finger inne i en lysende bambusstamme. Han tar jenta med hjem til kona Ouna. De bestemmer seg for å ta vare på henne og da blir hun til et virkelig menneskebarn, som vokser opp med Okina og Ouna som sine foreldre.


  Animasjonen er nydelig og særegen og gjør dette til en visuell fryd for store og små.

 9. En hest på balkongen

  Premiere: 5. desember

  Tiåringen Mika oppdager en hest på balkongen i naboens leilighet en vinternatt. Dette forandrer livet hans, og han legger ut på en rekke sprø eventyr for å redde hesten før det er for sent...

 10. Madagaskarpingvinene

  Premiere 25. desember (1. juledag)

  De nusselige (og svært så rutinerte) pingvinene fra suksessfilmene i Madagaskar-serien har endelig fått sin egen spillefilm! Om ikke dette blir gøy, så vet ikke vi.

  Skuespillere (engelske stemmer): Benedict Cumberbatch, Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, John Malkovich, Chris Rock

 11. Tingeling og Legenden om Drømmebeistet

  Premiere 25. desember (1. juledag)

  Peter Pans vidunderlige lille venninne er tilbake med sin femte film!