Jane Fonda og Jason Bateman i This Is Where I Leave You

Fonda fikk ham til å gråte

Jane Fonda fikk Jason Bateman, som spiller sønnen hennes i komedien «This Is Where I Leave You», til å gråte – i scener der han ikke skulle det.

Som gjest i TV-showet «Live with Kelly and Michael» innrømmet Jason Bateman, som står på rollelisten med blant andre Tina Fey:

– Etter at jeg fikk barn, er jeg blitt en følsom sjel, jeg gråter av reklamer ... det er fryktelig. Når Jane Fonda drar i gang og har et flott manus i tillegg, så begynte jeg å gråte flere ganger. Det var flaut, regissøren måtte si «vi trenger noen opptak der du holder deg tørr. Kan du stenge kranen, vesla?».

This Is Where I Leave You
This Is Where I Leave You

Dette er en komedie, der Jane Fonda spiller nybleven enke med fire barn. Alle må de vende tilbake til barndomshjemmet etter farens død for å oppfylle hans siste ønske: Følge jødisk skikk og holde seg inne og sørge i én uke. Jason Bateman røper noe annet om sin filmmor:

– Hennes rollekarakter har disse virkelig utrolige, falske brystene. De var i skumgummi, virkelig bra laget, og hun lot alle stille seg i kø for å ta på dem. Imellom opptakene hendte det at hun gikk ut på gaten, og når folk kjørte forbi sto hun der med badekåpen åpen. Hun er morsom som bare det.