Johnny Depp og Orlando Bloom i Pirates of the Caribbean

Arr! Her er de beste piratfilmene

Gode filmtips for landkrabber.

 

Vi har samlet våre favorittfilmer som omhandler pirater. Her finner du både moderne action, animasjon og gamle klassikere!

 1. Johnny Depp og Orlando Bloom i Pirates of the Caribbean: The Curse og the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean

  Pirates of the Caribbean er et storslagent actioneventyr som foregår på den tiden da beryktede pirater terroriserte hele det karibiske hav. I denne Jerry Bruckheimer-produksjonen møter vi i hovedrollene velkjente Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley og veteranen Geoffrey Rush. Bak kamera står "The Ring"-regissøren Gore Verbinski.

 2. Geena Davis og Matthew Modine i Cutthroat Island

  Cutthroat Island

  Kartet til den fabelaktige sjørøverskatten er blitt inndelt i tre deler av en gammel lykkejeger, som delte det mellom sine tre sønner. Årene går, og en av sønnene hans gir sin del av kartet til sin datter. "Jeg har alt her oppe," sier han og peker på hodet sitt like før han blir henrettet. Hun finner kartet tatovert på hans hodebunn...

 3. Fra Pirater

  Pirater

 4. The Ice Pirates

  The Ice Pirates

 5. Kaptein Blood

  Kaptein Blood

  Noen mener at dette er tidenes beste pirathistorie. Den irske legen Peter Blood blir forvist til slaveri av en tyrannisk guvernør. Han tvinges inn i piartvirksomhet, men får en benåding for sine eventyrlige handlinger...

 6. Piratene fra Penzance

  Piratene fra Penzance

 7. Muppets på Sjørøverøya

  Muppets på Sjørøverøya

 8. Håkon Håkonson

  Håkon Håkonsen

  Norge 1850. 13 år gamle Håkon må ta hyre på en norsk seilskute for å tjene penger slik at familien ikke mister gården. Turen går først til London og videre til Australia. Deretter settes kursen mot Calcutta i India. Håkon oppdager at skuta er lastet med hemmelige kasser fulle av våpen. Han bestemmer seg for å varsle den norske kapteinen om at det foregår noe merkelig ombord, men kapteinen dør under mystiske omstendigheter...

 9. Piratene!

  Piratene! 3D (norske stemmer)

  I Piratene! møter vi den rikt beskjeggete Pirat-Kapteinen - en grenseløst entusiastisk, dog ikke akkurat vellykket, havets skrekk. Med et lurvete mannskap ved sin side, og tilsynelatende blind for at han har alle odds imot seg, bærer Kapteinen på en drøm: å slå sine bitre rivaler Svarte Bellamy og Huggert-Liz i kampen om den ettertraktede prisen Årets Pirat.

 10. Peter Pan

  Peter Pan

 11. Storm over Jamaica

  Storm over Jamaica

  Noen jamaicanske foreldre bestemmer seg for å sende barna til England. Men under reisen blir barnas skip bordet av pirater, og barna ender opp som fanger på et piratskip. Barna ser det som en lek, og jente Emily utvikler et uvanlig bånd med sjørøverkapteinen Chavez. De overtroiske piratene er utålmodige etter å losee av barna ved første havn, men en tragedie står i veien og Emilys forhold til Chavez tar en skjebnesvanger retning.

 12. Robin Wright i Prinsessebruden

  Prinsessebruden

 13. Sjørøverplaneten

  Sjørøverplaneten (no. versjon)

  I Walt Disney Pictures' tegnede langfilm, romeventyret "Sjørøverplaneten", sender en legendarisk sjørøverskatt unggutten Jim Hawkins på en intergalaktisk skattejakt.

 14. Den røde pirat

  Den røde pirat