William Shatner i Star Trek

Shatner tilbake til Star Trek?

Veteranen bekrefter at han har blitt kontaktet for rolle i Star Trek 3.

Da det ble kjent at "Star Trek" skulle opp på lerretet igjen i 2009 var det nok mange av franchisens utallige tilhengere som ble fra seg av glede, spesielt da det viste seg at den originale Spock-skuespilleren Leonard Nimoy ville bli å se i filmen.

Nå kan det se ut som skuespilleren bak en annen av de ikoniske karaktererene også vil returnere til Star Trek-universet, nemlig William Shatner i "Star Trek 3" som man forventer får premiere i 2016.

Se også: Sci-fi-filmene du må se

William Shatner og Leonard Nimoy spilte side om side i Star Trek på 60-tallet.
William Shatner og Leonard Nimoy spilte side om side i Star Trek på 60-tallet.

Comicbook.com melder at den nå 83-år gamle skuespilleren nylig fortalte dem at regissør J.J. Abrams, nå produsent for den tredje filmen i serien, ringte ham og ønsket å gjenforene 60-tallets kaptein Kirk med den eldre Spock. Shatner kunne svare at det kom helt an på hva de gjorde med karakteren hans, men at han ville vært begeistret for å gjøre rollen på nytt.

Sci-fi-veteranen har blitt 83 år men vil ennå spille i Star Trek.
Sci-fi-veteranen har blitt 83 år men vil ennå spille i Star Trek.

Det er ennå ikke fastsatt med nøyaktighet når "Star Trek 3" får premiere annet enn at det blir i 2016, og manuset er allerede ferdigskrevet av Roberto Orci, samme forfatter som skrev de to foregående filmene og som også overtar regissørstolen etter J.J. Abrams.

Nå mangler vi bare George Takei, Data og ikke minst Sir Patrick Stewart.