Wes Chatham i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

De nye Hunger Games-karakterene

Snart er "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" her, og dette er noen av de nye og mest sentrale karakterene du kan glede deg til å se i storfilmen!

 

"The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" har premiere 19. november på kinoer over hele landet.

 1. Julianne Moore i The Hunger Games: Mockingjay Part 1

  President Alma Coin

  Skuespiller: Julianne Moore

  President Alma Coin leder an motstandsbevegelsen som befinner seg i Distrikt 13. Hun er en kalkulerende, gråhåret kvinne som vil vise seg å bli en av de mest sentrale skikkelsene i den kommende filmen.

  Vi liker at en allerede stjernespekket filmserie får nok et stort tilskudd gjennom fire ganger Oscar-nominerte Moore.

 2. Mahershala Ali - The Hunger Games Mockingjay Part 1

  Boggs

  Skuespiller: Mahershala Ali

  Boggs er i utgangspunket president Coins militærrådgiver, men etter Katniss sin ankomst til Distrikt 13 blir han satt til å beskytte henne til alle tider. "House of Cards" -skuespiller Ali vil bringe fokusert intensitet til denne rollekarakteren.

 3. Natalie Dormer i The Hunger Games: Mockingjay Part 1

  Cressida

  Skuespiller: Natalie Dormer

  Fra "Game of Thrones" til "The Hunger Games". Mange vil nok kjenne igjen denne jenta som Margaery, men i Mockingjay vil hun spille Cressida, en regissør som følger Katniss.

 4. Patina Miller som Commander Paylor i The Hunger Games: Mockingjay Part 1

  Commander Paylor

  Skuespiller: Patina Miller

  Paylor er en av de militære lederne av motstandsbevegelsen. Paylor møter på Katniss i Distrikt 8 og spiller en liten, men svært viktig nøkkelrolle mot slutten av Collins sin bok. Patina Miller hadde sitt gjennombrudd med "Sister Act" og er en Tony-vinnende skuespiller.

 5. Evan Ross i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

  Messalla

  Skuespiller: Evan Ross

  Messalla jobber som Cressida sin assistent og han er veldig glad i piercinger. Evan Ross, sønnen til selveste Diana Ross har fått rollen i Mockingjay.

 6. Wes Chatham i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

  Castor

  Skuespiller: Wes Chatham

  Castor er en av to brødre som jobber som kameramann for Cressida. Rollen spilles av Wes Chatham som tidligere har spilt i "Barnepiken" med Emma Stone.

 7. Eldon Henson i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

  Pollux

  Skuespiller: Eldon Henson

  Pollux er den andre broren som også er kamermann, i kledd insektslignende kameradrakter som hjelper han og broren Castor få jobben gjort. Henson er kjent fra "The Butterfly Effect".

 8. Stef Dawson

  Annie Cresta

  Skuespiller: Stef Dawson

  Dawson spiller rollen som Finnick Odairs livskjærlighet, og Cresta er også en tidligere Hunger Games-vinner fra Distrikt 4. Men hodet hennes har aldri vært det samme etter at hun vant. Dette er en mindre rolle i boken, men et stort gjennombrudd for australske skuespiller Stef Dawson.

 9. Robert Knepper i Prison Break

  Antonius

  Skuespiller: Robert Knepper

  Vi vet egentlig veldig lite om denne rollefiguren ettersom han ikke er å finne i bøkene. Det vi vet er at Robert Knepper skal spille i både Part 1 og 2 av Mockingjay, og at han tidligere har spilt i "Prison Break".