Theo James

Topp 10: Gjennombrudd i 2014

Verdens største filmnettsted IMDb har kåret Topp 10 Breakout Stars for 2014, basert på de som har fått aller flest klikk på siden.
 

Dette årets hetetste nypoteter:

 1. Jamie Dornan som Christian Grey i Fifty Shades of Grey

  Jamie Dornan

  Hvorfor? En enkelt grunn: Iren landet den sagnomsuste rollen som Christian Grey i den kommende filmen "Fifty Shades of Grey", basert på bestselgeren med samme navn. Premieren er 13. februar.

 2. Taylor Schilling i Orange is the New Black sesong 2

  Taylor Schilling

  Hvorfor? Rollen i populære serien "Orange is the New Black" har satt Schilling på stjernekartet og innsatsen har også blitt belønnet med en Golden Globe-nominasjon (2014).

 3. Taryn Manning gjør rollen som Tiffany i Orange is the New Black

  Taryn Manning

  Hvorfor? I likhet med medspiller Schilling, er det serien "Orange is the New Black" som har gjort Manning umåtelig populær. Etter en lang fartstid i bransjen bærer arbeidet hennes endelig frukter, til tross for at hun har rukket å komme langt opp i 30-årene.

 4. Jared Leto under Oscar-utdelingen 2014

  Jared Leto

  Hvorfor? Multitalentet har lenge vært populær, men etter den imponerende rollen i "Dallas Buyers Club", som han fikk Oscar for, har populariteten skutt i været og fortjent plassert Leto oppe blant Hollywoods A-listere.

 5. Theo James

  Theo James

  Hvorfor? Rollen som Four i sci-fi-serien har gjort briten Theo James til en aldri så liten favoritt blant mange unge Divergent-fans. Film nummer to i serien er på trappene og mer er på vei, så vi får nok se mer til kjekkasen i tiden fremover.

 6. Naomi Grossman gjør rollen som Pepper i American Horror Story

  Naomi Grossman

  Hvorfor? Svært mange har blitt nysgjerrige på Grossman for hennes vanvittig imponerende transformasjon i serien "American Horror Story", hvor hun gjør rollen som Pepper.

 7. Chris Pratt i Jurassic World

  Chris Pratt

  Hvorfor? Han har lenge ligget og vaket, men med den ledende rollen i "Guardians of the Galaxy" har Chris Pratt for alvor tatt steget opp i den øverste stjerneligaen. Og mer oppmerksomhet skal det bli i 2015, hvor han blir å se i storsatsningen"Jurassic World".

 8. Rosamund Pike i Gone Girl

  Rosamund Pike

  Hvorfor? I likhet med Chris Pratt er Rosamunda Pike et strålende eksempel på at en lang og tro tjeneste også kan gi uttelling. Oppmerksomheten rundt skuespilleren skjøt i været med den enigmatiske rollen som Amy i "Gone Girl".

 9. Nicola Peltz på premieren til Transformers 4 i Rio de Janeiro

  Nicola Peltz

  Hvorfor? Ikke mange visste hjem Nicola Peltz var før vi fikk se henne som Mark Wahlbergs datter i blockbusteren "Transformers: Age of Extinction", rollen i serien "Bates Motel" har nok også vært med på å øke populariteten.

 10. Margot Robbie i The Wolf of Wall Street

  Margot Robbie

  Hvorfor? Noen blir nok overrasket over 1. plassen, men tallenes tale er klar, og den australske Margot Robbie gjør 2014 største gjennombrudd. Som (nesten) alle andre kjente australske skuespillere har hun brukt den eviggående serien "Neighbours" som springbrett (resten bruker "Home and Away"), og siden blant annet vært å se i serien "Pan Am".

  Men mest av alt er kun kanskje kjent for å rollens om Leonardo DiCaprios vakre kone i "The Wolf of Wall Street". Og for ikke å snakke om de spennende rollene hun landet i 2014: i tiden som kommer får vi blant annet se henne som Jane i "Tarzan" (2016) og Harley Quinn i "Suicide Squad" (2016).