Johnny Depp og Orlando Bloom i Pirates of the Caribbean: The Curse og the Black Pearl

Bloom klar for ny seilas

Den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien er på trappene og nå ryktes det at Orlando Bloom vurderer å trekke i sjørøverhabitt igjen.

Han har akkurat rukket å legge fra seg alveørene og de lyse lokkene han benytter seg av i «Hobbiten»-filmene. Men nå kan det hende han må pakke fram et nytt kostyme. Det ryktes i alle fall at han er brennaktuell for å sette sjøbein i den kommende «Pirates»-filmen. Bloom var sentral i de tre første filmene i sjøsagaen, men han var ikke med i fjerdefilmen, «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», fra 2011.

Orlando Bloom
Orlando Bloom

Den femte filmen i rekken er døpt «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» og innspillingen går i gang i Australia neste år.

– Jeg er ikke helt sikker på at jeg er inne igjen, men vi snakker sammen,

sa Orlando Bloom nylig til spillnettsiden IGN.

Han la til:

– I utgangspunktet ønsker de å starte på ny frisk, tror jeg, og se mer på karakteren min og sønnen hans.

Johnny Depp og Orlando Bloom i Pirates of the Caribbean
Johnny Depp og Orlando Bloom i Pirates of the Caribbean

Pirates-filmene har vært en av Disneys flaggskip i senere tid. I tillegg til inntjening på filmene, har Disney også tjent store penger på plakater, spill, T-skjorter og temaparker med Pirates of the Caribbean. Nyeste film ut er ventet til kinoene 7. juni 2017. Akkurat nå er de eneste bekreftede til rollene Johnny Depp (kaptein Jack Sparrow) og Geoffrey Rush (kaptein Barbossa).

Det er den norske regissørduoen Joachim Rønning og Espen Sandberg som skal stå bak roret denne gangen.