The Amazing Spider-Man

Disse kan bli Spider-Man

Nylig ble det avslørt at Spider-Man, som "eies" av Sony, skal bli en del av Marvel-universet. Det innebærer at filmserien rebootes i 2017 med en ny hovedrolleinnehaver.

 

Så, hvem blir den nye Spider-Man? Her er 7 hete tips:

 

Kilde: Flickering Myth

 1. Donald Glover på the NBC TCA Winter 2011 Party

  Donald Glover

  "Community"-skuespilleren var aktuell som Spider-Man allerede i forbindelse med castingen til "The Amazing Spider-Man". Fans startet en #Donald4spiderman-kampanje som var backet av tegneserielegenden Stan Lee.

  Glover vil være 32 år gammel når innspillingen starter, noe som kan bli trøblete da Peter Parker er tenåring. Men Andrew Garfield er like gammel som Glover, og det fungerte jo strålende?

 2. Ansel Elgort promoterer Men, Women & Children i London

  Ansel Elgort

  Ansel Elgort er det heteste kortet blant tenåringsjentene på denne listen. Med suksesser som "Divergent" og "The Fault in Our Stars" har han bevist at han takler både følsomme og actionfylte roller.

  Han er den yngste på listen med sine 20 år, og er derfor nærmest tenåringen Peter Parker.

 3. John Boyega på The First Light Film Awards 2012

  John Boyega

  Hvor har du sett ham? Jo, som storm tropper i Star Wars-traileren! John Boyega er definitivt up & rising, og rollen i "Attack the Block" viser at han kan mestre Spider-Mans sjenerte, nervøse, selvsikre og sterke sider.

  Han er bare 22 år gammel, og har allerede en tilknytning til Sony gjennom Disney (Star Wars). Det eneste problemet kan være at han har blokken full med fremtidige Star Wars-filmer og ikke har tid til nok en filmserie.

 4. Jack O'Connell

  Jack O’Connell

  Jack O’Connell er svært dyktig og har både en uskyldighet og styrke ved seg. I "'71" og "Unbroken" beviste han at han kan bære en film alene. Han skal også være veldig sjarmerende, noe Garfield scoret på mens Maguire feilet.

  Funfact: Jack O’Connell vant nylig EE Rising Star Award på BAFTA-utdelingen, en pris superheltnavn som Chris Hemsworth, Emma Stone, Dane DeHaan, Jessie Eisenberg, Margot Robbie, Miles Teller har blitt nominert til tidligere.

 5. Matthew Lewis på Potter-premiere

  Matthew Lewis

  Nilus Langballe som Spider-Man? Perfekt! Matthew Lewis er vant til å spille underdog og nerd, men han har også utviklet en sjarm som egner seg for superhelter. Han er bare 25 år, noe som kan gi ham lang levetid i rollen.

 6. Dev Patel på The Newsroom-premieren i 2012

  Dev Patel

  Kanskje en outsider i dette løpet, men talentfulle Dev Patel har god erfaring fra hovedroller i storfilmer som "Slumdog millionaire" og "Luftens siste mester". Han er også bare 25 år, noe som kan gi ham lang levetid i rollen.

 7. Keir Gilchrist i It's Kind of a Funny Story

  Keir Gilchrist

  Ikke mange har hørt om Keir Gilchrist, men det skal nok endre seg. Vi ser ham snart i den fenomenale horrorfilmer "It Follows", der han spiller bestevennen som sitter fanget i the friend zone. Han har en ektefølt sjarme, men spørsmålet er om han kan takle action og storbudsjettsfilmer?

 8. Logan Lerman på Noah-premieren i Berlin

  Andre forslag

  Logan Lerman

  Anton Yelchin

  Dylan O'Brien

  Nicholas Hoult