6 filmer vi gleder oss til...

... på grunn av traileren!

 

I serien filmer vi gleder oss til på grunn av traileren har vi nå funnet 6 nye godbiter som kommer på kino i tiden fremover.

 

Hva er det som gjør en trailer god? Det kan være så mangt, men helst skal den skille seg litt fra den typiske traileroppbyggingen og ikke røpe for mye av handlingen, men likevel lette nok på sløret og legge an en stemning slik at vi dras inn i universet og blir sultne på mer.

 

Viktigst av alt: Man må sitte igjen med følelsen av at dette er en film man ikke kan gå glipp av.

 

Sjekk ut disse 6 trailerne:

 1. Bølgen

  Premiere: 28. august

  FOR en åpning! Dette ser mye mer troverdig ut enn flodbølgene i Hollywoodfilmer som "Noah" og "Exodus", spør du oss. Det har skjedd før, det vil skje igjen - og vi vil se det! Helst bare på film, da.

 2. Star Wars: The Force Awakens

  Premiere: 16. desember

  Denne traileren er akkurat det vi ville ha! Kjente artefakter og nye godbiter, samt John Williams fantastiske musikk. Vi gleder oss til desember!

 3. Magic Mike XXL

  Premiere: 3. juli

  Magic Mike MÅ bare danse, som en Kevin Bacon i verkstedet sitt. Ferden går tydeligvis tilbake til strippegulvet, og vi gleder oss til et gjensyn med gutta!

 4. Jurassic World

  Premiere: 12. juni

  Dinosaursafari ser jo riktig så festelig ut, helt til det ikke gjør det.

 5. Mad Max: Fury Road

  Premiere: 13. mai

  Dette ser bare helt fantastisk ut - episk, storslagent, crazy, eventyrlig, usannsynlig og actionfylt!

 6. Knight of Cups

  Premiere: 21. august

  Vi er suckers for Terrence Malicks estetikk, og han skuffer ikke denne gangen heller. I tillegg til altoppslukende sollys, lange strender og kjærlighet får vi også heftige partyscener og fortvilelse. Samt et imponerende rollegalleri!