Fast & Furious 7

Fast & Furious 7 gjør suksess

En vinner både blant publikum og kritikerne.

Actionthrilleren "Fast & Furious 7" går så det suser. Publikum strømmer til kinosalene og anmelderne lar seg begeistre.

På premieredagen 1. april ble den sett av nesten 60 000, som er veldig sterkt for en onsdagspremiere midt i påska. Hittil er det over 210 000 nordmenn som har sett filmen på kino, som vil si at før det har gått en uke er den årets tredje mest sette film.

Michelle Rodriguez, Paul Walker og Ludacris i Fast & Furious 7

Slår an blant publikum og anmeldere

Filmen gikk også rett inn på toppen av Box Office-listen i USA, med 147,2 millioner dollar innspilt første helgen. På verdensbasis spilte den inn i underkant av 400 millioner dollar i åpningshelgen, som må sies å være meget tilfredsstillende med et budsjett på 250 millioner dollar.

Den sjuende filmen i serien har også blitt relativt varmt tatt imot av filmanmeldere, spesielt til actionfilm å være. Her hjemme har det stort sett vært 4'ere og 5'ere på terningen, mens RottenTomatoes, det utenlandske nettstedet som samler flest anmeldelser, rangerer filmen på over 80 %, i skrivende stund.

Se trailere og klipp fra filmen her

Fast & Furious 7

Sikret beste kinopåske på lenge

Ikke siden "Istid 2", som i 2006 sikret den beste kinopåsken i moderne tid, har flere funnet veien til de norske kinoene enn i år. I perioden fredag før påske til og med 2. påskedag har kinoene hatt hele 488 463 besøk, og det er "Fast & Furious 7" som er besøksvinneren, melder Film og Kino.