Jared Leto som The Joker i Suicide Squad

Første bildet av Jared Leto som Jokeren i Suicide Squad

Tar opp arven etter Jack Nicholson og Heath Ledger.

I forbindelse med den velkjente superskurkens 75-årsjubileum, publiserte nylig filmskaper David Ayers det aller første bildet av Jared Leto som The Joker i den kommende filmen "Suicide Squad" på sin Twitter-konto.

Første glimtet av superskurken, avslørerer en rocka, moderne versjon, full av tatoveringer, men med det velkjente grønne håret og de røde leppene.

Tidligere mestere i rollen: Jack Nicholson og Heath Ledger
Tidligere mestere i rollen: Jack Nicholson og Heath Ledger

Leto må hoppe etter ikke bare én, men to Wirkolaer i denne sammenhengen, og føre videre The Joker-arven til legendariske rolletolkninger gjort av Jack Nicholson i "Batman" (1989) og Heath Ledger i "The Dark Knight"(2008).

Se også: Topp 10 superskurker

Stjernefylt

Den kommende filmen er basert på en tegneseriebok av John Ostrander, og handler om en gjeng fengslede superskurker som utfører hemmelige, og svært risikable, oppdrag for styresmaktene for å forkorte straffen sin.

I øvrige roller finner vi Margot Robbie som Harley Quinn, Will Smith som Deadshot, Cara Delevingne som Enchantress, Jay Courtney som Captain Boomerang og Joel Kinnaman som Rick Flagg. Viola Davis spiller lederen Amanda Waller og det ryktes at Jesse Eisenberg skal dukke opp som Lex Luthor, en rolle han også gjør i "Batman v Superman: Dawn of Justice".

"Suicide Squad" har premiere er 5. august 2016.