Svenske Bill Skarsgård

Bill Skarsgård til Divergent-serien

Bill Skarsgård skal være i forhandlingsinnspurten om en rolle i den avsluttende filmen i «Divergent»-serien, basert på Veronica Roths dystopiske scifibøker.

Den får navnet "Allegiant", og deles i to deler, melder The Wrap. Lillebror Skarsgård, som nå entrer Hollywood for alvor, skal spille mot sterke navn som Shailene Woodley og Jeff Daniels.

Bill Skarsgård (24) skapte seg et navn i filmbyen takket være rollen i Netflix-serien "Hemlock Grove", og er akkurat ferdig med innspillingen av tredje – og siste – sesong av den overnaturlige suksessen.

Før jul spilte han også inn filmen "Battlecreek", som Clinter'ns datter Alison Eastwood står bak. Der har han hovedrollen som en kunstner plaget med en hudlidelse som gjør at han må leve livet om natten.

Iben Akerlie og Bill Skarsgård i Victoria
Iben Akerlie og Bill Skarsgård i Victoria

På hjemmebane i Sverige har Bill Skarsgård vært å se i filmer som "I rymden finns inga känslor", "Himlen är oskyldigt blå", "Kronjuvelerna2 og "Simon og eiketrærne" – og han spilte også i den norske Hamsun-filmatiseringen "Victoria". Han hadde også en rolle i "Arn"-serien med store deler av familien sin: Der spilte både pappa Stellan og skuespillerbrødrene Gustaf og Valter.

Se også: Nytt kjent ansikt til Divergent-serien