Johnny Depp på premieren til Transcendence

Agurknytt: Depp selger Provence-landsbyen sin

Johnny Depps nye kone Amber Heard akter tydeligvis ikke å rykke inn i den lille landsbyen i Provence, der Depp holdt hus med partneren gjennom nær 14 år, Vanessa Paradis.

For nå selger Johnny Depp hele herligheten, melder BBC. Det skjer via Sotheby's International Realty, som har lagt ut en rekke bilder av hva en kjøper får for en salgssum på nette 25,7 millioner dollar – rundt 205 millioner kroner.

Ikke bare er det en eiendom på 15 hektar land. Depps paradis byr også på en privat, liten landsby med mer enn et dusin bygninger, inklusive et hovedhus og en rekke gjestehytter, samt verksted, kapell, bar og en restaurant.

Provence
Provence

Sotheby's-talspersonen Alexander Kraft sier til BBC at det er en sjelden anledning: For også alt av møbler og inventar samt "et stort antall av Johnny Depps private eiendeler" følger med på kjøpet. Depp brukte nemlig ikke noen interiørarkitekt da han pusset opp – men fulgte sitt eget hode og smak.

– Kjøperen vil ikke bare få en helt spesiell eiendom, men også mange personlige ting som har tilhørt en av vår tids største stjerner,

fastslår Kraft.

Depps eiendom, som han kjøpte i 2001, ligger nær Le Plan-de-la-Tour.