Jessica Chastain i

Nye plakater til grøsseren Crimson Peak!

Karakterplakater til Guillermo del Toros gotiske skrekkfilm er sluppet.

Guillermo del Toro er kjent for å lage skumle, spennende og eventyrlige filmer. Etter arbeidet med å skrive manus til Hobbiten-filmene og å regissere aci-fi-filmen "Pacific Rim" er han tilbake til gamle kunster og regisserer mørke filmer igjen.

Filmen "Crimson Peak" handler om den unge forfatteren Edith Cushing (Mia Wasikowska) som opplever en familietragedie. Hun blir forelsket i den rike Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) og flytter sammen med han til hans gamle og store slott. Huset bærer hemmeligheter, og husker alt som har hendt der.

Jessica Chastain i

Edith har alltid kunne se spøkelser, og mye av det hun skriver er inspirert av det. Når hun kommer til huset merker hun ganske kjapt nærværet av noe overnaturlig, men spørsmålet er hvor nærværet kommer ifra.

Nå har det endelig kommet såkalte karakterplakater for filmen, og du kan nå se alle skuespillerne som karakterene de spiller i "Crimson Peak". Her ser vi de fire hovedkarakterene på plakatene.

Mia Wasikowska i

del Toro skrev manuset til filmen allerede etter "Pans Labyrint" i 2006. Det skulle imidlertid gå mange år og flere filmer før han endelig fikk begynne arbeidet med produksjonen. Selv beskriver han filmen som "en spøkelseshistorie og en gotisk romanse".

Huset filmen foregår i ble faktisk bygd spesielt for filmen, og alle objektene som befinner seg i huset likeså. Ingenting var hentet utenifra.

Tom Hiddleston i

Filmen er fylt med store og kjente navn, slik som Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam og Jessica Chastain. Den isende grøsseren har premiere på norske kinoer 16. oktober. Vi gleder oss! Men gruer oss litt også, siden den virker temmelig skummel..

Charlie Hunnam i

Plakatene er mørke med illevarslende symboler over karakterene. Men, lurer du på hvor skummel den faktisk er? Få en følelse av det når du ser traileren til filmen:

Se traileren til "Crimson Peak" her