Jennifer Lawrence-plakat for

Se ansiktene til revolusjonen i Panem!

Nye Hunger Games-plakater er ute.

18. november får vi atter igjen ta et dypdykk ned i Panem og Hunger Games-universet. Da har "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" endelig premiere!

Etter dødslekene ble Katniss symbolet på revolusjonen, selveste Spottekråken. Nå samler Katniss og Distrikt 13 seg i en full revolusjon mot byen Capitol, hvor politikerne styrer resten av landet med jernhånd. Katniss konfronterer President Snow og det hele kuliminerer i det siste, store oppgjøret mellom folket og lederne.

Jennifer Lawrence plakat for

Filmen er regissert av Francis Lawrence, som også har regissert to av de andre "Hunger Games"-filmene. Disse filmene ble hans store gjennombrudd som regissør. Han var ikke den eneste som fikk sitt store gjennombrudd gjennom denne filmserien. Selv om Jennifer Lawrence allerede var skuespiller og et relativt kjent fjes før filmene, var det rollen som Katniss som gjorde at hun havnet på alles lepper.

Etter noen bilder og trailere har endelig mer materiale fra den kommende filmen dukket opp på nett. Det er laget karakterplakater for de mest sentrale karakterene i filmen, og nå kan du se dem akkurat her. Over ser du Jennifer Lawrence i rollen som Katniss.

Sam Claflin plakat

Sam Claflin som Finnick Odair i "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2"

Josh Hutcherson plakat

Josh Hutcherson som Peeta Malark i "Hunger Games: Mockingjay Part 2"

Natalie Dormer plakat

Natalie Dormer som Cressida i "Hunger Games: Mockingjay - Part 2"

Liam Hemsworth plakat
Jenna Malone, plakat for
Mahershala Ali plakat for

Se traileren til "Hunger Games: Mockingjay - Part 2" her!