Leonardo DiCaprio i The Revenant

DiCaprio på hevntokt i The Revenant

Oscarfrieri Fra Leonardo DiCaprio og Kristoffer Joner.

Den første traileren fra "The Revenant" dukket opp på nettet i løpet av helga og ble sånn passe populær: i løpet av de første 36 timene ble traileren avspilt over 7 millioner ganger på YouTube! Er du en av dem som enda ikke har trykket play, har du muligheten her!

Alejandro González Iñárritu og Leonardo DiCaprio på settet til The Revenant

Romanen "The Reverant" kom ut i 2003, og er delvis basert på den sanne livshistorien til Hugh Glass. Manuset til filmen er igjen basert på denne romanen. I 1820 følger vi Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), en jeger som blir angrepet av en bjørn når han er ute i skogen. Hans kompanjonger og kolleger tar fra ham alle verdisaker og forlater han i skogen for å dø. Men Glass overlever, og begir seg ut på en ferd for å hevne seg..

Kristoffer Joner med på rollelista - men ikke traileren

Om ikke Leonardo DiCaprio og håndgemeng med ville bjørner skulle være nok for deg, er Kristoffer Joner også med i denne filmen, i rollen som Murphy. Han spiller en sentral rolle, og selv om vi ikke ser han i traileren krysser vi fingrene for at vi får ta en ordentlig kikk på han neste gang det dukker opp et klipp.

Regissøren heter Alejandro Gonzalez Inarritu og han har kun regissert én film tidligere som ikke har blitt nominert til Oscar for beste film, eller beste fremmedspråklige film. I fjor produserte og regisserte Inarritu "Birdman", som også vant Oscaprisen for beste film. Dette lover godt!

Se traileren her eller øverst i artikkelen.

"The Revenant" har premiere på norske kinoer den 22. januar 2016.