Chris Pratt i Jurassic World

Dinosaurene og Chris Pratt kommer tilbake!

Universal bekrefter at en oppfølger til "Jurassic World" er på vei.

Den 12. juni 2015 hadde "Jurassic World" premiere på norske kinoer. Etter kun 6 uker hadde filmen totalt 383 000 besøkende, noe som gjør den til den nest mest sette filmen i Norge i år. Ganske imponerende!

Den har ikke gjort det særlig dårlig internasjonalt heller. I USA hadde "Jurassic World" den beste åpningshelgen noensinne, og slo "The Avengers" ned fra sin trone, ifølge Variety. På verdensbasis dro filmen inn over 4,3 milliarder kroner, bare den første helgen. Filmen gjorde det enda bedre enn produksjonsselskapet Universal hadde regnet med, selv om de nok satt estimatet ganske høyt.

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson og Ty Simpkins i Jurassic World

Filmen har gjort stor suksess på kinoer over hele verden, og den står nå som den tredje mest innbringende filmen i historien.* Den er kun slått av "Avatar" og "Titanic".

Ny dinosaurfilm

Slike tall blir det selvfølgelig oppfølger av i filmverdenen. Universal er såpass fornøyd at de nå har annonsert enda en Jurassic-film, og tar sikte på premiere i 2018.

Med seg videre på laget har de både Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, som spilte Owen og Claire. Steven Spielberg fortsetter trolig som produsent. Datoen til premieren ble annonsert på filmens twitterkonto, og den skal visstnok være 22. juni 2018.

Jurassic World 2 ble annonsert på Twitter

Har du troen på en ny Jurassic film?

*Tallene er ikke justert for inflasjon