Heltene i Marvel-universet

Hvor mange superheltfilmer vil du se i ditt liv?

Nettsted har laget en kalkulator til deg så du endelig får svaret.

Filmer med superhelter er i vinden, og har vel vært det de siste ti årene. Marvel og DC Comics byr med jevne mellomrom på en ny tolkning, versjon eller vinkling på en historie du har sett før, og av og til en helt ny superhelt.

The Avengers: Age of Ultron

Puh!

Ingen av selskapene ser ut til å sakke ned med det første heller. Med superheltfilmene har man igjen kunne trekke mengden inn i kinosalen. Alle liker en superhelt. Det er blitt stor business, og noen av de tryggeste franchisene man kan investere i. Folket koser seg, anmelderne koser seg, og filmprodusentene koser seg aller mest. For pengene renner inn.

Superheltfilm-kalkulator

Nå har nettstedet Slate.com tatt det hele et steg lenger, og lansert en helt spesiell kalkulator. Ved at du enkelt fyller inn din alder og kjønn skal den kunne fortelle deg hvor mange superheltfilmer som vil bli produsert i din levealder.

Denne 25 år gamle, kvinnelige artikkelforfatteren vil for eksempel kunne kose seg med hele 355 nye superheltfilmer før livet er over. Ni av dem vil være Batman-filmer, og seks forskjellige skuespillere vil spille Batman. I løpet av resten av mitt liv vil også hele 22 (!) nye Spider-Man filmer dukker opp på det store lerretet.

Test ut kalkulatoren selv her