Hotell Transylvania 2

Høstens barnefilmer på kino

Har du noen små kinovenner? Her har vi laget en oversikt over det som tegner til å bli en meget lovende filmhøst for de minste, sparket i gang av Pixars nye film, "Innsiden ut" og fulgt opp av kjenninger som Karsten og Petra, Doktor Proktor og Solan og Ludvig.


Med forbehold om endring av premieredatoer.

 

Dette er filmhøsten for de minste:

 1. Innsiden Ut

  Premiere 21. august

  Har du noen gang lurt på hva som foregår inne i hodene på folk? Disney Pixars nye originale film "Innsiden Ut" våger seg inn i hjernen for å finne det ut.

 2. Karsten og Petra på safari

  Premiere 4. september

  I den nye filmen og de to bestevennene reiser de til Afrika sammen med Petras mamma, morfar og selvsagt de trofaste følgesvennene Frøken Kanin og Løveungen.

 3. Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin

  Premiere 25. september

  Knutsen & Ludvigsen er to små fyrer som bor i en tunnel. De har en grevling i taket. De synger og spiller og småkjekler om det meste. Alt er som det pleier inntil en ung dame plutselig faller av toget - inne i deres tunnel!

 4. Doktor Proktors tidsbadekar

  Premiere 16. oktober

  Kjærlighetssyke Doktor Proktor har reist tilbake i tid i et desperat forsøk på å endre historien. Han vil stoppe bryllupet mellom sin elskede Juliette og den skrekkelige Claude Cliché, men blir fanget i tiden.

 5. Bien Maja på eventyr

  Premiere 23. oktober

  Den lille bien Maja er ikke redd for å utfordre reglene i bikuben, men når noen stjeler den livsviktige drikken som holder dronningen i live blir hun utpekt som mistenkt. Hun blir kastet ut av de andre biene, men tar saken i egne hender og starter jakten på den riktige skurken.

 6. Drømmen om MGP jr

  Premiere 23. oktober

  I denne danske barnefilmen følger vi Sawsan og Karl som gjerne vil delta i finalen i MGP junior. Når de ikke får lov av foreldrene rømmer de, for sangen Sawsan har laget må fremføres!

 7. Hotell Transylvania 2 (3D, norsk tale)

  Premiere 30. oktober

  Oppfølgeren til animasjonsfilmen Hotell Transylvania. Denne gangen må Dracula blant annet håndtere et besøk fra sin gretne far.

 8. Sangen fra havet

  Premiere 30. oktober

  Inspirert av det irske sagnet om selkiene - en skapning som er halvt sel, halvt menneske - fortelles et eventyr om en bror og en søsters fabelaktige reise gjennom myter, magi og fortidens glemte hemmeligheter.

 9. Julekongen - Full rustning

  Premiere 13. november

  Ondskapen hersker i Ridderdalen og jula er avlyst. Bare familien Gran kan redde den. Uheldigvis. Dette er en helaftens komedie basert på den suksessfulle julekalenderen på NRK, fylt med humor, trolldom og sosialt kløneri.

 10. Gåsehud (3D)

  Premiere 27. november

  En ung gutt slår seg sammen med niesen til den voksne horror-forfatteren R.L. Stine etter at forfatterens imaginære demoner er satt fri på byen Greendale, Maryland.

 11. Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-Filmen (3D, norsk tale)

  Premiere 4. desember

  Snoopy, verdens mest elskede beagle - og flygeress - tar til vingene for å forfølge sin erkefiende "Den Røde Baron", mens hans bestevenn, Charlie Brown, begynner sin egen episke reise.

 12. Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa

  Premiere 25. desember

  I et øyeblikks overmot inngår Solan et hemmelig veddemål, hvor verkstedet til Reodor og huset de bor i står på spill. For å redde dagen må han seire i Osteløpet, hvor blanta annet Emanuel Desperados er hyret inn av motstanderen.