Hotell Transylvania 2

Animasjonsfilmhøsten

Pixars nye film "Innsiden ut" er førstemann ut blant høstens animasjonsfilmer og allerede favoritt til neste års Oscar-pris i animasjonsfilmkategorien. Vi får også møte Knutsen & Ludvigsen, Knøttene og gjengen fra Flåklypa - mye å glede seg til! 


Med forbehold om endring av premieredatoer.

 

Dette er høstens animasjonsfilmer på kino:

 1. Innsiden Ut

  Premiere 21. august

  Har du noen gang lurt på hva som foregår inne i hodene på folk? Disney Pixars nye originale film "Innsiden Ut" våger seg inn i hjernen for å finne det ut.

 2. Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin

  Premiere 25. september

  Knutsen & Ludvigsen er to små fyrer som bor i en tunnel. De har en grevling i taket. De synger og spiller og småkjekler om det meste. Alt er som det pleier inntil en ung dame plutselig faller av toget - inne i deres tunnel!

 3. Hotell Transylvania 2 (3D, norsk tale)

  Premiere 30. oktober

  Oppfølgeren til animasjonsfilmen Hotell Transylvania. Denne gangen må Dracula blant annet håndtere et besøk fra sin gretne far.

 4. Sangen fra havet

  Premiere 30. oktober

  Inspirert av det irske sagnet om selkiene - en skapning som er halvt sel, halvt menneske - fortelles et eventyr om en bror og en søsters fabelaktige reise gjennom myter, magi og fortidens glemte hemmeligheter.

 5. Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-Filmen (3D, norsk tale)

  Premiere 4. desember

  Snoopy, verdens mest elskede beagle - og flygeress - tar til vingene for å forfølge sin erkefiende "Den Røde Baron", mens hans bestevenn, Charlie Brown, begynner sin egen episke reise.

 6. Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa

  Premiere 25. desember

  I et øyeblikks overmot inngår Solan et hemmelig veddemål, hvor verkstedet til Reodor og huset de bor i står på spill. For å redde dagen må han seire i Osteløpet, hvor blanta annet Emanuel Desperados er hyret inn av motstanderen.