Frank Hvam i Klovn forever

Høstens komedier 2015

Høstens komedier på kino er sterkt preget av Skandinavia, samt et par innslag fra Hollywood.

 

Les også: Topp 10 morsomme filmer, Topp 15 highschool-komedier og filmer med feelgood-garanti

 

Disse latterkulene har du i vente:

 1. Wendyeffekten

  Premiere: 11. september

  Bølers skyggeside har sitt eget velsmurte økosystem, hvor enhver kriminell har sin funksjon. Men plutselig fordufter likviditeten fra systemet, og markedet står på randen av tidenes crack. I et miljø som skriker etter intravenøs cashflow, jakter alle på den mystiske bankieren - den eneste som har fingeravtrykket som kan åpne slusene igjen.

  I sentrum av jaktlaget finner vi Økokrims ferske men svært ambisiøse etterforsker Svenn Krøvel, som nokså ufrivillig må samarbeide med den selvtitulerte "Kongen av Østkanten", Kripos-etterforskeren Sylfest Dreyer.

  Sylfest har selv et hav av konkurrerende agendaer - og Svenn mister fort kontrollen over etterforskningen. Ikke minst etter møtet med sjarmbomben Wendy, Bølers eneste luksusprostituerte.

  Se traileren!

  Skuespillere: Linn Skåber, Morten Ramm, Christian Skolmen, Jon Øigarden, Kristofer Hivju, Nils Jørgen Kaalstad, Bjarte Tjøstheim, Jan Fares, Kåre Conradi, Hege Schøyen, Mariann Hole, Nicolaj Kopernikus

 2. The Intern

  Premiere: 2. oktober

  Jules Ostins (Anne Hathaway) moteselskap ansetter en senior intern. Jules tror hun skal få suksesstørst 20-åring, men inn kommer den pensjonerte 70-åringen Ben Whittaker (Robert De Niro).

  Se traileren!

  Skuespillere: Anne Hathaway, Robert De Niro, Nat Wolff, Rene Russo, Adam DeVine, Anders Holm, Andrew Rannells, Drena De Niro, Reid Scott, Christine Evangelista

 3. Klovn forever

  Premiere: 9. oktober

  Vanvittige Casper og Frank er endelig tilbake med oppfølgeren til 'Klovn - The movie'!

  Frank og Mia har fått barn, og det går ikke bare bra...

  Se traileren!

  Skuespillere: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne

 4. Masterminds

  Premiere: I løpet av oktober

  David (Zach Galifianakis) er en helt vanlig fyr som er fastlåst i et fullstendig begivenhetsløst liv. Dag ut og dag inn kjører han en pansret verditransportbil som transporterer millioner av andre menneskers penger. Det eneste lysglimtet i monotonien er hans flørtende kollega Kelly Campbell (Kristen Wiig), som da også blir katalysatoren som kommer til å endre hans liv for alltid.

  Sammen med en gruppe utforutsigbare kjeltringer under ledelse av Steve Chambers (Owen Wilson) - og med en absurd usikker plan for det store kuppet - lykkes det David i å overgå både de andres og sine egne forventninger når han slipper unna med 17 millioner dollar i cash.

  Se traileren!

  Skuespillere: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Owen Wilson

 5. Rock the Kasbah

  Premiere: 27. november

  En falmende musikkmanager er på reise i Afghanistan og oppdager en tenåringsjente med en utrolig stemme. Sammen drar de til Kabul for å delta i det populære TV-programmet Afghan Star.

  Se traileren!

  Skuespillere: Zooey Deschanel, Bruce Willis, Kate Hudson, Taylor Kinney, Bill Murray

 6. Kvelden før kvelden

  Premiere: 11. desember

  Ethan, Isaac og Chris har alltid feiret dagen før den store dagen sammen, men ettersom Isaac skal bli pappa er dette deres siste sjansen til å finne den ultimate julefesten en siste gang.

  Se traileren!

  Skuespillere: Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt, Anthony Mackie

 7. En mann ved navn Ove

  Premiere: 25. desember

  En stefars liv blir snudd opp ned når den kule faren kommer tilbake i barnas liv.

  Se traileren!

  Skuespillere: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Alessandra Ambrosio, Hannibal Buress, Jamie Denbo, Justin Lebrun, Paul Scheer, Candice Harrison, LaMonica Garrett, Madison Probus, Cedric Yarbrough

 8. Premiere: 25. desember

  59-åringen Ove er nabolagets hissigste ordensmann, som for noen år siden ble kastet ut som styrer av borettslaget. Men det gir Ove blanke i og styrer fremdeles med jernhånd over fellesarealene.

  Når høygravide Parvaneh med familie flytter inn i rekkehuset over veien, og ved et uhell rygger inn i Oves postkasse blir det starten på en komisk og hjertevarm historie om ufyselige katter, uventet vennskap og en kjærlighet så sterk at ikke engang døden virker skremmende.

  Skuespillere: Rolf Lassgård