Steve Carell og Ryan Gosling i The Big Short

The Big Short – ute i desember

Med en stjernespekket rollebesetning, er "The Big Short" premiereklar i desember i år, lover Paramount Pictures. Dermed rekker filmen Oscar-kappløpet.

Med navn som Christian Bale, Brad Pitt, Steve Carell, Ryan Gosling, Marisa Tomei og Melissa Leo på rollelista, er filmen klar for premiere i desember, kunngjorde Paramount Pictures i beste sendetid på "Good Morning America".

Og ikke nok med det, Variety melder også at filmen får verdenspremiere som sluttfilm på AFI Fest i Los Angeles i november.

Se traileren her

Steve Carell og Ryan Gosling i The Big Short
Steve Carell og Ryan Gosling i The Big Short

Les også: Oscar 2016: Merk deg disse titlene

Filmen baserer seg på en bok av Michal Lewis ("The Blind Side"), og forteller historien om en gruppe menn som tjente millioner av dollar på den globale økonomiske krisen. Med premiere i desember er filmen med i konkurransen om neste års Oscar-priser.

Variety nevner både Christian Bale og Steve Carell som mulige Oscar-kandidater, men "The Big Short" kan også bli med i kampen om den gjeveste prisen - for beste film. Med svart humor og skråblikk på en av vår siste tids mest markante hendelser (kollapsen i verdensøkonomien), spår filmkjennere at filmen kan stå godt rustet i kampen mot utfordrere som "Black Mass" og "The Danish Girl", som regnes som mer alvorstunge i formen.

"The Big Short" har norgespremiere 29.01.2016.

Billetter legges ut for salg her kort tid i forkant av premieren.