The Revenant

Se den nye traileren til The Revenant!

DiCaprio sloss mot en bjørn i den nyeste traileren til "The Revenant". Trenger vi egentlig si mer?

"The Revenant" er inspirert av en sann historie, om jegeren og eventyreren Hugh Glass' liv. Den kritikerroste meksikaneren Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel) står for regien, og i hovedrollene finner vi to av Hollywoods største navn; Leonardo DiCaprio og Tom Hardy. I tillegg må det nevnes at norske Kristoffer Joner også befinner seg på rollelista, og vi i Filmweb er spente på hvordan hans karakter Murphy kommer inn i bildet.

Se den nye traileren øverst i artikkelen eller her

Leonardo DiCaprio i The Revenant
Leonardo DiCaprio i The Revenant

Hevndrama

Filmens handling er satt til 1820-tallet, hvor jegeren Hugh Glass (DiCaprio) blir angrepet og alvorlig skadet av en bjørn. Glass' tidligere fortrolige jaktkompanjong John Fitzgerald (Hardy) svikter, og etterlater ham i skogen for å dø. I kalde fiendtlige vinteromgivelser må Glass benytte seg av det eneste han har igjen for overleve - nemlig sterk vilje og blodig hevnlyst.

Les også: Fra komedie til western for Iñárritu

The Revenant
The Revenant

DiCaprio i nærkamp

Ut ifra den nye traileren å dømme, blir dette et dramatisk og actionfylt filmeventyr vi virkelig kan glede oss til. Den canadiske villmarken skildres frysende dyster, og det er umulig å ikke la seg rive med av både imponerende omgivelser og skuespillere. Blant annet får vi se DiCaprio kjempe for livet mot en av naturens mest fryktede rovdyr, bjørnen - er det det som skal til for å sikre ham en Oscar tro?

"The Revenant" har kinopremiere i Norge 22. januar 2016.

Billetter legges ut for salg her kort tid i forkant av premieren.