Gemma Chan, Carmen Ejogo og Jon Voight i Fantastic Beasts and Where to Find Them

Tre nye ansikter bekreftet til Fantastic Beasts And Where To Find Them

J.K. Rowlings Harry Potter spin-off spilles for øyeblikket inn i England, og skuespillerne avsløres én etter én.

I følge The Hollywood Reporter, er tre nye skuespillere bekreftet til den kommende filmatiseringen av J.K. Rowlings "Fantastic Beasts And Where to Find Them". De tre som blir å se i Harry Potter- forløperen er Gemma Chan (Humans), Carmen Ejogo (Selma) og Jon Voight (Mission:Impossible, National Treasure). Hvilke karakterer de tre har kapret er foreløpig ikke offentliggjort.

Les også: Redmayne klar for å spille magizoolog

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find Them

Trilogi

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" er bygget på Rowlings bok med samme tittel fra 2001, og den første av de tre planlagte filmene i serien får amerikansk premiere 18. november 2016. Serien beskrives som en utvidelse av Rowlings magi-univers, hvor handlingen foregår omtrent 70 år før Harry Potters tid. Denne gangen følger vi Newt Scamander (Eddie Redmayne), trollmannsverdenens mest prominente magizoolog, som selv har studert på Galtvort.

Les også: 10 skapninger vi vil se i Fantastic Beasts and Where to Find Them

J. K. Rowling sammen med fansen på Harry Potter og Halvblodsprinsen-premiere
J. K. Rowling sammen med fansen på Harry Potter og Halvblodsprinsen-premiere

Innspillingen er i gang

I den kommende trilogien debuterer Rowling selv som filmmanusforfatter, og regissøren er ingen ringere enn David Yates - mannen bak de fire siste Potter-filmene. Yates har også det samme magiske filmteamet med på laget, hvilket klinger usedvanlig vakkert i mange fan-ører.

Filminnspillingen er allerede i gang i England, og på rollelista finner vi Eddie Redmayne i hovedrollen som Newt Scanmander, samt navn som Katherine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell, Dan Fogler og Samantha Morton.