Stillbilde fra Goosebumps

Klart for Halloween og Gåsehud

"Knask eller knep", det nærmer seg Halloween. Kvelden da de døde ifølge myten kan ferdes fritt, og kostymekledde unger kan proppe seg fulle av slikkerier.

Halloween feires også i filmens verden. I år med "Goosebumps" eller "Gåsehud" som filmen heter på norsk. Filmen bygger på R.L Stines klassiske barneskrekk "Grøsserne", og i hovedrollen er ingen ringere enn Jack Black, kjent blant annet fra "School of Rock".

Se traileren her

Gåsehud
Gåsehud

Skrekkelig mangfold

Filmen gir liv til alle demonene i R.L Stines univers. Sammen gyver monstrene løs på byen Greendale i Maryland, og Jack Black har rollen som Stine i filmen, skriver New York Times, som mener det er forunderlig at det ikke er kommet en film tidligere, på Stines karakterer, tatt i betraktning alle bøkene han har solgt.

Les også: De skumleste filmdukkene

Goosebumps
Goosebumps

Snart premiereklar

I filmen kan hver bok i Stines bibliotek, gi liv til et av monsterne monsterforfatteren har skapt. Og som i Pandoras eske, er det akkurat det som skjer når Stines datter Hannah, spilt av Odeya Rush, treffer tenåringen Zack, spilt av Dylan Minnette.

Filmen har norsk premiere fredag 27. november, akkurat tidsnok til Halloween. Billetter legges ut her kort tid i forveien av premieren.