Paranormal Activity 5

Avslutningen av Paranormal-serien

"For the first time you will see the activity"

Førstkommende fredag er det premiere på "Paranormal Activity: The Ghost Dimension", den femte (og i følge ryktene siste) filmen i den popluære serien.

Se traileren øverst i artikkelen eller her

Paranormal Activity 5
Paranormal Activity 5

Skrekk med suksess

Serien startet i ekte amatør- og lavbusjettsstil med "Paranormal Activity" i 2007, og har hittil formidlet plenty av demoniske aktiviteter gjennom et eller flere håndholdte kameraer. De dokumentariske grepene har vist seg å være en braksuksess, og serien har spilt inn hele 40 ganger mer enn det samlede produksjonsbudsjettet.

Det avsluttende kapittelet skal i motsetning til forløperne vises i full 3D (...!), og forhåpentligvis sitter vi igjen med en skikkelig fæl og ufyselig skrekkopplevelse når rulleteksten går. Endelig skal trådene nøstes sammen - endelig skal mysteriet avsløres en gang for alle...

Les også: Høstens skrekkfilmer 2015

Paranormal Activity 5
Paranormal Activity 5

Premiereklar

"I've heard of spirit photography before; I've just never seen it in person."

Handlingen er lagt til California, der en familie på fire flytter inn i et nytt hus og oppdager en eske med et videokamera og gamle videokasetter. Videopptakene viser to småjenter som utfører overnaturlige eksperimenter, og gjennom videokameraets linse ser familien vesener som er usynlig for det blotte øyet. Den vesle datteren i huset, Leila, oppfører seg stadig mer skremmende, og familien innser at ondskap er i ferd med å omringe dem. Tør du å se hvordan det går?

"Paranormal Activity: The Ghost Dimension" har norsk premiere fredag 23. oktober - billetter kjøper du her