Leonardo DiCaprio i The Revenant

DiCaprio frykter ikke Star Wars

Leonardo DiCaprios nye film, "The Revenant", kommer ut uken etter Star Wars, men superstjernen er ikke bekymret for at filmen forsvinner i kjølvannet av storutgivelsen.

"The Revenant" har premiere i USA 25. desember, noen dager etter at "Star Wars: The Force Awakens" kommer på kino.

Star Wars har allerede satt rekorder med et enormt forhåndssalg, men DiCaprio sier publikum kan lokkes av flere store filmer samtidig.

– Det er alltid plass til flere på toppen. Jeg kommer også til å stille meg i kø for å se Star Wars. Det som er flott med den tiden av året, er at mange av de beste filmene kommer ut, og det kan bety at publikum blir mer interessert i å gå på kino, sier han til Yahoo Movies.

40-åringen legger til at "The Revenant" uansett ikke kan konkurrere med en publikumsmagnet som "Star Wars".

Les også: DiCaprio på hevntokt i The Revenant

Leonardo DiCaprio i The Revenant
Leonardo DiCaprio i The Revenant

En unik film

DiCaprio virker mer bekymret for at de store filmstudioene i mindre grad tar store sjanser, og heller vil gi ut oppfølgere og filmer om superhelter.

– Det er noe jeg tenker mye på, faktisk, for "The Revenant" er en veldig unik film. Historien er veldig lineær og enkel, men har ikke samme handlingsstruktur som mange filmer fra studioene, sier han.

I "The Revenant" spiller DiCaprio pelsjegeren Hugh Glass som blir angrepet av en bjørn. Sønnen hans blir drept av de andre i gruppen, og Glass blir forlatt døende i ødemarken. Han overlever på mirakuløst vis, og legger ut på en reise for å ta hevn.

Norske Kristoffer Joner har en rolle i filmen, som er regissert av Alejandro González Iñárritu.

Tom Hardy i The Revenant
Tom Hardy i The Revenant

The Revenant kommer på norske kinoer 22. januar neste år - billetter legges ut her kort tid i forveien av premieren