Daniel Craig i James Bond:Spectre

Kritikerne digger den nye Bond-filmen

De første anmeldelsene til "James Bond: Spectre" lover bra.

Premieren til "James Bond: Spectre" nærmer seg med stormskritt og vi skal nok en gang få bli med Daniel Craig på eventyr i regi av Oscar-vinner Sam Mendes. De aller første anmeldelsene fra utlandet har begynt å tikke inn, og skal vi tro det vi leser er det mye å glede seg til.

Spektakulært underholdende

Englands mest kjente filmkritiker Peter Bradshaw, som skriver for The Guardian, er 100 prosent fornøyd og sier blant annet:

"It’s deeply silly but uproariously entertaining. At the end, I almost felt guilty for enjoying it all quite so much - almost."

Flere mener at dette er den aller beste Bond-filmen med Craig som 007 og det som går igjen er rosingen av underholdningsverdien, actionscenene, stilen og mengden Bond-ikoner som krydrer filmen.

Se trailer

Tungvektere som Variety, The Times, Total Film og Empire gir alle tommel opp.

Christoph Waltz og Lea Seydoux i James Bond-filmen Spectre
Christoph Waltz og Lea Seydoux i James Bond-filmen Spectre

I filmen møter vi altså Craig som Bond for fjerde gang (etter"Casino Royale", "Quantum of Solace" og "Skyfall" ), mens Ralph Fiennes har tatt over rollen som M og Christoph Waltz er skurken Franz Oberhauser. Naomie Harris er fortsatt Moneypenny og Ben Whishaw stadig Q, mens Monica Belluci og Léa Saydoux er de nye Bond-pikene.

"Spectre" kan sees på norske kinoer fra 30. oktober - billetter skaffer du her.

Kilder: RottenTomatoes, Metacritics, Variety, The Guardian