Lea Seydoux på Bond-junket i København

- Jeg er bare en blond jente

Filmweb møtte den nye Bond-piken Léa Seydoux i København.

Fra "Blå er den varmeste fargen" til Bond-pike - Léa Seydoux var i godt humør da Filmweb møtte henne i forbindelse med lanseringen av "Spectre", den 24. James Bond-filmen i rekken.

Seydoux spiller rollen som Madeleine Swann, en vellykket lege med egen klinikk godt isolert på toppen av et Østerrisk fjell (det er tross alt en Bond-film). Men bak den vellykkede fasaden skjuler det seg en tragisk forhistorie som forbinder henne til en av verdens mørkeste organisasjoner, nemlig Spectre-organisasjonen.

Se også: Bond-ekspertene møtes til Quiz-duell

Bond (Daniel Craig) har uoppgjorte ting med Spectre, og det er i denne forbindelsen han sporer opp filmens kvinnelige hovedkarakter som også ender opp med å bli hans kjærlighetsinteresse.

Bonds likekvinne

Lea Seydoux i James Bond:Spectre

Seydoux gjør en fabelaktig innsats som Bond-pike, og som hun sier selv liker hun veldig godt at Bond endelig har møtt sin likemann i kvinneform. I motsetning til enkelte tidligere Bond-piker har Swann en sjefsstilling, hun har stålfokus på sine oppgaver og hun er tilsynelatende i full stand til å beskytte seg selv fra onde krefter. Vel, det vil si nesten.

Fordi tross nerver av stål og en selvsikkerhet mange av oss kan misunne henne kan det godt tenkes at Madeleine i god, gammel Bond-stil vil trenge en hjelpende hånd.

Léa Sydoux blir å se på norske kinolerreter fra 30. oktober, og kinobilletter til "Spectre" finner du her.