Nicole Kidman i Cannes 2014

Kidman aktuell for Wonder Woman-rolle

Oscarvinner Nicole Kidman, er i følge The Wrap i forhandlinger med Warner Bros. om en rolle i "Wonder Woman".

Patty Jenkins, dama bak filmen "Monster", skal regissere tegneseriefilmen om Amazonas beintøffe krigerprinsesse, Diana av Themyscira. "Wonder Woman" skal lanseres i løpet av 2017, og i følge The Wrap er Nicole Kidman nå i forhandlinger med produksjonsselskapet Warner Bros. om en rolle i det kommende superhelt-universet.

Les også: Hopper av Wonder Woman

Gal Gadot som Wonder Woman
Gal Gadot som Wonder Woman

Dronningen av Amazonas?

Rollen som Diana, Wonder Woman selv, er allerede besatt av "Fast & Furios"-stjernen Gal Gadot. Hvilken karakter Kidman muligens skal få bryne seg på er foreløpig usikkert, men det spekuleres i om hun er tiltenkt rollen som Hyppoltya, dronningen av Amazonas og Dianas biologiske mor.

Se også: Toppliste: Nicole Kidman

Batman, Supermann, Green Lantern og Wonder Woman fra DC Comics
Batman, Supermann, Green Lantern og Wonder Woman fra DC Comics

Wonder Woman-introduksjon i vente

Solofilmen om krigerprinsessen har amerikansk premiere juni 2017, og er enda milevis unna norske kinolerreter. I mellomtiden smører vi oss med tålmodighet, og krysser fingrene for at talentfulle Kidman slår seg sammen med Amazonas-krigerne.

Vårt første møte med karakteren Wonder Woman, er derimot bare noen få måneder unna. Heltinnen dukker nemlig opp i neste års "Batman v Superman: Dawn of Justice", der hun har en mindre gjesterolle. Hurra!