Warcraft

Wow! Warcraft-traileren er endelig her

Dark forces are upon us...

Den kommende "Warcraft"-filmen begynner endelig å ta form, og vi liker det vi ser! I den ferske traileren får vi de første glimtene av karakterene og verdenene og en smakebit av handlingen: onde krefter truer og menneskene må forene krefter med orkene- Alliansen og Horedene må kjempe sammen.

Filmen er basert på det populære Warcraft-universet, som blant annet inkluderer verdens største nettbaserte multiplayerspill, World of Warcraft (WoW). I ledende roller møter vi blant andre den mektige krigeren Anduin Lothar, spilt av Travis Fimmel og Durotan, faren til Thrall kjent fra WoW, stemmegitt av Toby Kebbell.

Karakterene Anduin Lothar og Durotan fra filmen Warcraft
Karakterene Anduin Lothar og Durotan fra filmen Warcraft

Lang dags ferd..

Det er over 6 år siden vi først meldte at det skulle bli film av det populære Warcraft-universet, og nå skjer det altså endelig. Spillselskapet Blizzard Entertainment er kjent for å ha skyhøye kvalitetskrav, og forkastet blant annet det gigantiske Titan-spillprosjektet, etter flere års arbeid, fordi de ikke var fornøyde med utfallet. Etter sigende sitter de tett på filmproduksjonen og kvalitetssikrer alle ledd.

Warcraft

I regien valgte de et meget spennende navn, nærmere bestemt Duncan Jones, som er kjent for de kritikerroste sci fi-filmene "Moon" og "Source Code". Og ikke minst er han kjent for å være sønnen til David Bowie. Vi har stor tro på at han kan være med på løfte Warcraft-universet over til det store lerretet på en interessant måte. I disse dager legges de aller siste strøkende på filmverket, og det ser spektakulært ut.

"Warcraft" har planlagt premiere 27. mai.