True Detective

Fortsatt uklart om det blir mer True Detective

"True Detective"-skaperen Nic Pizzolatto har skrevet under på ny kontrakt med TV-kanalen HBO, men det er likevel ikke sikkert om det blir flere sesonger av den populære krimserien.

Det skriver Variety.

– Jeg er veldig glad for at vi fortsetter samarbeidet med Nic, ettersom han er en av de mest begavede forfatterne og produsentene som finnes, sier HBOs Michael Lombardo.

Les også: De beste krimseriene

Woody Harrelson og Matthew McConaughey i første sesong av True Detective
Woody Harrelson og Matthew McConaughey i første sesong av True Detective

Ønsker endring

Ifølge bransjemagasinet ønsker HBO endringer dersom det skal lages flere utgaver av serien ettersom sesong 2 fikk en skuffende mottakelse. Det kan innebære at Pizzolatto må jobbe med andre forfattere, eventuelt at en ny person kommer inn og tar over ansvaret for serien. Pizzolatto vil uansett fortsette som produsent.

Pizzolatto har skrevet manuskriptet til samtlige episoder av "True Detective". Den nye avtalen med HBO strekker seg ut 2018.

Les også: Anmelderne liker True Detective sesong 2- stort sett

Taylor Kitsch og Colin Farrell i True Detective sesong 2
Taylor Kitsch og Colin Farrell i True Detective sesong 2

Lunken mottakelse

Den første sesongen av "True Detective" med Woody Harrelson og Matthew McConaughey i hovedrollene tok verden med storm, men oppfølgersesongen med Vince Vaughn, Colin Farrell og Rachel McAdams fikk lunken omtale av både kritikere og TV-publikumet. Seertallene i USA falt også utover sesongen.