Captain America: Civil War

Captain America: Civil War har fått sin første trailer

Det er duket for action og superheltintriger når verden på ny står overfor en truende fiende...

Brødrene Anthony og Joe Russo står for regien av den kommende amerikanske superheltfilmen "Captain America: Civil War". Filmen er den trettende i Marvel Cinematic Universe-rekken, og den tredje i "Captain America"-serien.

Se traileren øverst i artikkelen eller her

Captain America: Civil War
Captain America: Civil War

Handling

Fortsettelsen til "The Winter Soldier", følger Steve Rogers i hans kamp for å redde kompisen Bucky Barnes, som i forrige film hadde onde hensikter som The Winter Soldier.

"Civil War" plukker også opp noen av trådene fra "Avengers: Age of Ultron". Denne gangen ønsker politikerne å opprette et styrende organ som beslutter når man skal kalle inn Avengers, noe som fører til etisk uenighet blant superheltene. Timingen for intriger kunne ikke ha vært dårligere, for verden står nå overfor en ny og mektig fiende. Avengers må samarbeide for å stå i mot, men vil de skvære opp i tide?

Les også: Derfor digger vi Captain America

Scarlett Johansson og Chris Evans i den forrige Captain America-filmen; Winter Soldier
Scarlett Johansson og Chris Evans i den forrige Captain America-filmen; Winter Soldier

Kjente ansikter

Chris Evans vender tilbake i tittelrollen som beintøffe Steve Rogers AKA Captain America, og øvrig glitrer rollelista med navn som Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Elisabeth Olson og Paul Bettany.

"Captain America: Civil War" er å se på norske kinoer fra 29. april 2016.