Independence Day 2

Første kikk på Independence Day 2

Vi har alltid visst at de skulle komme tilbake...

Roland Emmerich regisserte i 1996 katastrofefilmen "Independence Day", en av tidenes største kinosuksesser, med Will Smith i hovedrollen. I 2016, 20 år etter den første filmen, er Emmerich tilbake med den storslåtte oppfølgeren "Independence Day 2". Mange har høye forventninger til filmen, og ut ifra den rykende ferske traileren å dømme kan vi vente oss både action og visuelle effekter av høy kvalitet.

Se traileren øverst i artikkelen, eller her

Independence Day 2
Independence Day 2

Handling

20 år etter handlingen i den første filmen, har nasjonen på jorda kommet seg på beina og opprettet et enormt forsvarsprogram for å beskytte planeten. Til tross for dette viser det seg at romvesenene klarte å sende et nødsignal før de ble endelig slått, og massive romskip er atter på vei til jorda for å utslette menneskeheten.

På rollelista finner vi Jeff Goldblum, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner og Bill Pullman, som alle gjentar rollene sine fra 1996. Ellers dukker det opp en hel del nye roller, som spilles av blant annet Liam Hemsworth, Jessie Usher, Charlotte Gainsbourg, Maika Monroe og William Fichtner.

"Independence day 2" har premiere 01. juli 2016.