Jennifer Lawrence - Joy - Intervju

- Huff, det var rampete!

Joy-aktuelle Jennifer Lawrence forteller Filmweb om romjulens feelgood-film og hva hun gjør for å roe seg ned.

Det er ikke bare glitter og glamour å være skuespiller. Så snart opptakene er ferdig må man ut på pressetur, og selv om det kan virke spennende å våkne opp i et nytt land hver dag kan jetlag fort bli et problem.

Filmweb møtte nylig Oscar-vinneren Jennifer Lawrence som til tross mangelen på søvn var klar for å fortelle oss om sin nyeste film "Joy", om filmpris-nominasjonene og om vennskapet med Amy Schumer fra "Trainwreck".

Tross mangelen på søvn var Jennifer Lawrence i godt humør.
Tross mangelen på søvn var Jennifer Lawrence i godt humør.

Mer Golden Globe for Lawrence

Lawrence har blitt nominert til Golden Globe for sin innsats i filmen som tar for seg livet til TV-shop-dronningen Joy Mangano. Hun briljerer i rollen som den hardtarbeidende oppfinneren og bærer filmen elegant på sine skuldre gjennom dens to timer lange spilletid, godt hjulpet av medskuespillerne Bradley Cooper og Robert DeNiro. Resultatet er denne julens feelgood-film som definitivt er verdt en tur på kino.

Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i Joy
Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i Joy

Team O'Russell

Det er David O'Russell (Silver Linings Playbook, American Hustle) som står bak regien, og dette er tredje gang han jobber med både Jennifer og Bradley. Oppskriften viser seg å fungere da filmen i seg selv også har blitt nominert til Golden Globe for beste film, så da gjenstår det bare å se hvor mange priser Team O'Russell klarer å hale i land på nyåret.

"Joy" har premiere på norske kinoer 25. desember.