Suicide Squad

Her er den første offisielle traileren for Suicide Squad

Hils på de verste superheltene noensinne.

Forventningene til David Ayers kommende antiheltfilm "Suicide Squad" er skyhøye, og endelig har Warner Bros. sluppet den første offisielle traileren til filmen (den tidligere sluppede traileren var i utgangspunktet produsert for Comic-Con, og var aldri ment for det store internettet). Filmen er den tredje i DC Comics filmunivers, etter "Man of Steel" (2013) og "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016).

Les også: Superheltfilmene i 2016

Jared Leto som The Joker i Suicide Squad
Jared Leto som The Joker i Suicide Squad

Handling

Amanda Waller leder et hemmelig regjeringsbyrå som rekrutterer superskurker til å gjøre livsfarlige og strengt hemmelige oppdrag i bytte mot kortere fengselsstraffer. I hovedrollene finner vi Will Smith som Deadshot, Jared Leto som The Joker, Margot Robbie som Harley Quinn, Joel Kinnaman som Rick Flagg, Jai Cortney som Captain Boomerang, Cara Delevingne som Enchantress, Viola Davis som Amanda Waller og Adewale Akinnuoye-Agbaje som Killer Croc.

Les også: Bli kjent med Suice Squad

Margot Robbie som Harley Quinn i Suicide Squad
Margot Robbie som Harley Quinn i Suicide Squad

Harley Quinn i sentrum

Den nye traileren skuffer ikke og i større eller mindre grad får vi får en presentasjon av alle de sinnsyke skurkene. Det er likevel tydelig at én karakter utpeker seg som filmens hovedattraksjon, nemlig Margot Robbie i rollen som Harley Quinn. Vi tror dama kommer til å eie filmen og kan ikke uttrykke nok hvor mye vi gleder oss. Uah!!

Suicide Squad har norsk premiere 05. august 2016