Zootropolis

Zootropolis med kjente norske stemmer

I Disneys kommende storfilm "Zootropolis" er hovedrollene hårete og animerte, men hvem er skuespillerne som gir dem norske stemmer?

26. februar er Disneys nye animasjonsfilm "Zootropolis" premiereklar og vi skal få bli kjent med et helt nytt Disney-univers. Pattedyr-metropolen Zootroplis fungerer på samme måte som de fleste storbyer vi kjenner til, bortsett fra at alle innbyggerne er snakkende dyr.

Se to nye filmklipp med norske stemmer her og her

Jan Martin Johnsen og Sofie Bjerketvedt har stemmene til reven Nick Wilde og kaninen Judy Hopps i Zootropolis.
Jan Martin Johnsen og Sofie Bjerketvedt har stemmene til reven Nick Wilde og kaninen Judy Hopps i Zootropolis.

Norske stemmer

I filmen treffer vi politibetjenten Judy Hopps (Sofie Bjerketvedt), som synes det er utfordrene å være det minste dyret i en bransje preget av store, tøffe dyr. Bestemt på å gjøre seg bemerket av politisjef Bogo (Stig Henrik Hoff), hopper hun på muligheten til å løse en sak, til tross for at hun blir nødt til å samarbeide med den frekke svindler-reven Nick Wilde (Jan Martin Johnsen).

I andre roller får vi også høre Hanne Sørvaag som popstjernen Gazelle, Nils Ole Oftebro som ørkenreven Finnick, Mari Maurstad som beltedyret Dharma Armadillo, Jørgen Foss som geparden Clawhauser, Håvard Bakke som antilopen Pronk Oryx-Antlerson, Lena Meiran som Judys mor Bonnie Hopps og Linni Meister som musa Fru Fru. Stemmeregien står Scott Maurstad for.

Mer informasjon om Zootroopolis samt billetter finner du her