Fra settet til Warcraft

Nye bilder fra settet til Warcraft

Regissør Duncan Jones lover fansen at Warcraft er mye mer enn CGI!

27. mai 2016 er det endelig duket for norgespremiere på action- og fantasyfilmen "Warcraft", og for verdens spilltilhengere kan ikke dagen komme fort nok. Filmen er basert på Blizzard Entertainments populære Warcraft-univers, som blant annet inkluderer verdens største nettbaserte multiplayerspill, World of Warcraft (WoW).

Foreløpig er få detaljer rundt filmatiseringen offentliggjort, men da den første traileren ble sluppet like før jul uttrykte store deler av fansen uro over hyppig bruk av CGI (Computer-generated imagery). Filmens regissør, Duncan Jones, har nå publisert flere bilder fra settet - og heldigvis ser det ut til at vi har uroet oss forgjeves. Her er det både kulisser og rekvisitter å ta på- og ikke minst levende mennesker. Puh!

Se traileren her

Warcraft - fra settet

3. mars postet Jones dette bildet av Stormwind Keep's Throne Room på sin Twitterkonto. I spillet er det Varian Wrynn som holder til i Stormwind Keep, men i filmen er det king Llane Wrynn (Dominic Cooper) som bor her.

Stormwind Keep's Throne Room Warcraft

Skjermdumpen over viser Throne Room i spillet. Legg merke til flisene!

Warcraft - bilde fra sett

Jones postet også dette på Twitter. Bildet viser kulisser, skuespillere og crew i sentrum av Stormwind city- menneskerasens hovedstad. På vei til Trade District tro? Ps! Ser du nøøøye på bildet, kan du også skimte den klassiske mailboksen (til venstre mellom to menn kledd i blått).

Stormwind fra spillet World of Warcraft

...og her er spillets Stormwind city!

Stormwind - fra settet til Warcraft

Filmens versjon av questlog? Kanskje det er en "wanted poster" på Hogger her?

Jones har hintet om at han vil poste flere bilder fra settet fortløpende- følg han på twitter her.

"Warcraft" har premiere 27. mai - billetter legges ut her kort tid i forveien av premieren.