Sir Paul McCartney og Johnny Depp

Paul McCartney til Pirates of the Caribbean

Rockelegenden får rolle i "Dead Men Tell No Tales".

Ikke bli overrasket om du ser noen seile i en "Yellow Submarine" ved siden av Captain Jack Sparrow i 2017. Filmstedet Deadline kan melde om at Sir Paul McCartney skal spille en forløpig ubeskrevet rolle i den kommende Pirates-filmen, og at karakteren skal være så viktig at de bygger et eget filmsett for den.

Noen idé om hvem, eller hva Sir Paul McCartney skal spille?

Britisk rockeinvasjon

Keith Richards i Pirates of the Caribbean - World's End.
Keith Richards i Pirates of the Caribbean - World's End.

Se også: Filmåret 2017

Det vil ikke bli første gang en kjent, britisk rocker dukker opp i piratserien. Keith Richards fra The Rolling Stones hadde æren av å spille pappaen til Jack i "World's End", så kanskje er det onkelen McCartney skal spille? Eller bestefaren til Will Turner? Eller blir det noe helt annet?

Uansett er det gledelig å se at produksjonen går fremover med stormskritt og at man har all grunn til å glede seg til premieren i 2017.

Norsk regi

Reggisørduoen Espen Rønning og Joachim Sandberg står bak den neste piratfilmen.
Reggisørduoen Espen Rønning og Joachim Sandberg står bak den neste piratfilmen.

Det er norske Espen Sandberg og Joachim Rønning (Kon-Tiki) som regisserer "Dead Men Tell No Tales", og i tillegg til Johnny Depp som Captain Sparrow returnerer Orlando Bloom til rollen som Will. Geoffrey Rush skal igjen spille den legendariske rollen som Captain Barbosa, og denne gangen vil også Javier Bardem bli å se på lerretet som Captain Salazar.

"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" har foreløpig premiere 7. juli 2017.