Jungelboken

Magisk sniktitt på Jungelboken

Man bør ha en god grunn for å gjenskape en gammel klassiker. Det har Disney.

15. april får vi et gjensyn med en Disney-klassiker de fleste av oss vokste opp med, nemlig "Jungelboken". Den populære fortellingen har fått ny drakt, og ut i fra det lille vi har sett så langt har vi noe spennende i vente.

Se det eventyrlige klippet over!

Bill Murray, Ben Kingsley, Scarlett Johansson og Idris Elba er bare noen av navnene som har stemmegitt de svært naturtro dyrene, og regien er det Jon Favreau som står for.

Se også: Filmåret 2016

Scarlett Johansson spiller den sleipe slangen Kaa.
Scarlett Johansson spiller den sleipe slangen Kaa.

Selve historien har ikke endret seg stort, og vi møter på lille Mowgli som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger er velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba) ønsker mennesketrusselen eliminert.

Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera (Ben Kingsley) og den positive livsnyteren bjørnen Baloo (Bill Murray).

Det er mye vakker og virkelighetstro CGI i "Jungelboken".
Det er mye vakker og virkelighetstro CGI i "Jungelboken".

Jungelboken er vakkert laget i levende bilder, kombinert med fotorealistiske "CGI"-dyr og omgivelser, og den nyeste teknologien og historieforteller-teknikken er brukt for å ta publikum med inn i en magisk og frodig verden.